Хаос в дома на Лопес: Бавачките напускат след седмица работа с децата

Толкова ли са кошмарни близнаците наистина, или има друга причина?!

Снимка: @jlo
Снимка: @jlo

Всеизвестен факт е, че Дженифър Лопес има две деца, близнаците Макс и Еме, от връзката си с Марк Антъни. Те са родени през 2008 г., а певицата не веднъж е споделяла открито, че отглеждането на близнаци не е било (и не е!) никак лесно за нея.

Имайки предвид, че Джей Ло е звезда от световна величина, ясно е, че въпросът за бавачките възниква много бързо. Но решаването му се оказва не толкова лесно. Защото децата са трудни или всичко е свързано с високите стандарти, които изпълнителката поставя на кандидатите?

Дженифър била готова да плати много пари, но ѝ било трудно да си намери човек, на който да има доверие. Певицата търсеше детегледачка, която може да работи много часове всеки ден, седем дни в седмицата. Освен това искала само една бавачка да гледа и двете ѝ деца. Въпреки това, всички бавачки, които е наела, напуснали след седмица, тъй като условията на работа били твърде трудни.

Лопес сподели в интервю за западна медия, че самата тя не винаги успява да намери общ език с дъщеря си и сина си, особено сега, когато Макс и Еме преминават през трудно юношество.

Джей Ло събра три поколения в една снимка

Вижте повече

Джей Ло събра три поколения в една снимка

Дженифър Лопес показа три поколения в една снимка.