Възползвай се от тази есенна тенденция!

Попита ни как да се възползваш от последната пастелна тенденция. Твоето желание е заповед за нас...

Попита ни как да се възползваш от последната пастелна тенденция. Твоето желание е заповед за нас...
© Shutterstock.com, Възползвай се от тази есенна тенденция!
Ментово, прасковено, лимонено и розово са пастелните цветове, които със сигурност трябва да пробваш тази есен! Освен, че така повеляват последните модни тенденции, един от тези четири цвята ще подхожда на всеки тен. Избери своя любим цвят и купувай отделно: сладката пола в ментово, топът в лимонено, розовият чифт къси панталонки или късата рокля в прасковено са леснини начини да започнеш.

Комбинирай пастелните си дрешки с неутрални цветове като кремаво, бяло или светъл деним – сигурни сме, че в гардероба ти вече се намират неутрални цветове, така че съобрази пастелните си придобивки с това, което вече имаш и обичаш да носиш.

Ето няколко шик предложения за пастелни сетове, които можеш да изпробваш:

1. пастелено разкроено сако, плетен топ на дупки, подпъхнат под сладък чифт къси панталонки от деним с висока талия;

2. бяла блуза с лимонени или бебешко сини скини дънки;

3. флорална рокля с прасковено яке;

4. или просто извърви целия път: купи си красива пастелна рокля с флорални детайли или пастелна дантелена рокля и комбинирай с бежови боти с каишки.


Ако трябваше да изберем само един цвят, който ще бъде НАВСЯКЪДЕ този сезон, бихме се спряли на ментовото – то се комбинира перфектно с бяло, мраморно сиво, деним, а дори и любимото на всички ни черно.

Това, което просто обожаваме в пастелните цветове, е че можеш да ги приложиш навсякъде. Тоест дори да не си падаш по дрехи с цвят на сорбе, винаги можеш да инвестираш в розови обувки или лавандулова чанта. Аксесоарите са лесен начин да се придържаш към тенденциите.

Е, какво чакаш? Пастелите те очакват...