Въпросите, които да не задаваш на сгодена приятелка

Твоя близка приятелка е сгодена от дълго време, но не планира сватба в близко бъдеще. Ето и въпросите, които не бива да ѝ задаваш, за да не я засегнеш.

 
 

Твоя близка приятелка е сгодена от дълго време, но не планира сватба в близко бъдеще. Ето и въпросите, които не бива да ѝ задаваш, за да не я засегнеш.

►►► Големите грешки на булката при избор на прическа

Красиви идеи от Инстаграм за сватбената ти прическа. Разгледай ги в галерията долу:

Галерия: Красиви идеи в Инстаграм за сватбената ти прическа

Виж всички снимки

1: „Кога ще изберем роклята?“

Разбира се, това е един от най-съществените въпроси за всяка булка. От друга страна, ако приятелката ти няма да се жени, подобен въпрос само би я разстроил.

2: „Определихте ли дата?“

Този въпрос, за разлика от предишния, може да бъде зададен съвсем спокойно, но само веднъж или два пъти. Ако я питаш едно и също нещо всяка седмица, рискуваш да я засегнеш. Когато моментът настъпи, тя със сигурност ще сподели с теб.

3: „Мои приятели ще се женят след няколко седмици! Вие би трябвало да сте следващите, нали?“

Всяка двойка определя сама темпото на развитие на отношенията. Ако твоите приятели са решили да се женят, това е прекрасна новина. Но тази информация не би донесла нищо положително за приятелката ти, която е сгодена от дълго време.

4: „Наистина ли искате да се ожените и ако отговорът е „да“, защо се бавите толкова време?“

Би било странно да се обичат толкова силно, да живеят заедно дълги години, да споделят едно домакинство и в крайна сметка да не се оженят. Проблемът е, че има куп други обстоятелства, които биха могли да попречат на сключването на брак: финансови затруднения, кариерно развитие, семейство и други.