Всичко се случва прекалено бързо в живота на Клои Кардашиян

Западни медии съобщават, че моделът е станала майка за втори път през уикенда, а няколко дни по-късно е прекъснала връзката с новата си половинка. Какво се случва, Клои?

Отново свободна? Наистина ли Клои Кардашиян се раздели с тайната си половинка?

Припомняме, че в края на юни тръгнаха слухове, че Клои Кардашиян си има ново гадже. Западната преса съобщи, че моделът излиза с крупен инвеститор, с когото Ким я е запознала по време на обща работна вечеря. Вярно, тогава вътрешни хора веднага казаха, че все още не се говори за сериозна връзка, но ето, че стана известно, че Клои отново е свободна.

Според източници на E! News, романът "постепенно е изчезнал през последните няколко седмици." Възможно е причината за това да е, че Клои е била заета с подготовката за раждането на второто си дете.

Page Six съобщава, че Клои Кардашиян и Тристан Томпсън са посрещнали сина си този уикенд, позовавайки се на източник от близкото обкръжение на знаменитостите. Това е второто общо дете на бившите любовници. Те имат и 4-годишна дъщеричка Тру.

От близки на двойката е известно, че телевизионната звезда и баскетболистът в момента не са в романтични отношения, те са свързани само от съвместното отглеждане на децата си.

Фактът, че Клои и Тристан очакват второто си дете, стана известно през юли. Според запознати знаменитостите окончателно са се разделили малко след като са решили да прибегнат до услугите на сурогатна майка, и след като се раделиха за пореден път, заради изневерите на Томпсън.

Изглежда нещата не изглеждат чак толкова зле за Кардашиян, защото източници посочват: "На нея й харесва да бъде сама, фокусирайки се единствено върху майчинството и работата... Клои иска връзка, но сега не търси нищо и не бърза".

Очакваме официално потвърждение за щастливите новини (и се надяваме на малко повече подробности около появата на малкия принц в семейството!)