Всичко свърши: Лопес и Родригес се разделиха

Чакахме сватба, а дойде раздяла. Двамата решиха да сложат край на връзката си след 4 години заедно.

Чакахме сватба, а дойде раздяла. Двамата решиха да сложат край на връзката си след 4 години заедно.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес - в галерията долу

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►►Дженифър Лопес не бърза със сватбата

Причината засега не е известна. Източник твърди, че двамата са видени последно заедно в Доминиканската република на 1-ви март, където Лопес снима филм.

Малко по-рано Алекс сподели снимка, на която е сам на лодката си. „Не ми обръщайте внимание, просто хванете платното. Какви са плановете ви за уикенда“, написа той.

51-годишната Лопес и 45-годишният Алекс Родригес се сгодиха на Бахамите през март 2019 година, след като излизаха в продължение на две години. По време на пандемията двойката прекараха много време у дома заедно със семейството си – 13-годишните близнаци на Лопес от брака й с Марк Антъни, и с дъщерите на бившия играч на MLB от връзката му със Синтия Скъртис.

През изминалия месец се появиха спекулации, че Алекс Родригес е изневерявал, след като Мадисън Лекрой беше обвинена, че е спала с женен играч от MLB. Но тогава близък до играча източник каза, че двамата никога не са се срещали.

В свое интервю Лекрой заяви, че двамата са говорили по телефона, но никога не са си виждали и имали физически контакт, те са просто познати. Също така тя твърди, че Родригес никога не е изневерявал на Лопес и че е разговаряла с него рядко.

Още през януари Лопес реши, че е редно да отложи сватбата на два пъти заради пандемията.

„Бяхме я планирали, наистина искаме да го направим, но няма да бързаме. Всичко трябва да е правилно. Когато можем, ще се случи“, каза изпълнителката тогава.

Тя също сподели , че двамата са ходили на терапия: "Трябваше да работим върху себе си. Преминахме през терапия. Мисля, че беше наистина полезно за нас и връзката ни.“

На Свети Валентин Лопес публикува видео на екстравагантен подарък от тогавашния си годеник: масивен букет цветя и балони.

„Нашият юбилеен месец... За първи път се срещнахме на 1-ви февруари... А два дни след това беше първият път, когато излязохме заедно. И оттогава не е имало ден, в който да не сме били заедно или да не сме говорили. Ти ме караш да се смея", надписа Лопес под публикацията. "Обичам твоето нечестиво чувство за хумор... И как винаги се опитваш да направиш всяка стая, в която влезеш, по-весела."

"Обичам те и всичко, което правиш за мен и с мен... Ти си моята забавна валентинка", добави певицата.