"Всичко рязко светва" с новата песен на Мила Роберт

Мила Роберт посреща с нова песен и оптимизъм края на извънредното положение. „Всичко рязко светва“ е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на изпълнителката.

„Всичко рязко светва“ е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на изпълнителката.

Виж нашата галерия с 33 секси звезди по бански:

Галерия: Секси звезди по бански

Виж всички снимки

►►►Ваня Щерева чете на тъмно

Тя е ексцентрично вдъхновение за жените – без да бъде феминист. През специфичната визия за естетика в клиповете й виждаш, че щом се докосне до нещо (съвсем на шега) „всичко рязко светва“.  Присъствието й те кара да си „и море, и небе, и космос, и какво ли не“. Тя е Мила Роберт.

Алтернативната изпълнителка решава да отпразнува края на извънредното положение с оптимизъм и те въвлича във всекидневния празник с първи сингъл от предстоящия й дебютен албум „Еготрип“. Ето как го описва Мила:

„Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена, те прави идиот, но ако това е така — бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата."

Сигурно се питаш откъде черпи вдъхновение подобен артист? Музата на Мила е любовта — в различни измерения, но преди всичко, тя е любовта към щастието. И е някак хубаво, когато някой светне рязко в сивия ден. Свети, Мила, продължавай да „светваш рязко“ в лицата с обърнати усмивки, защото дързостта ти е заразна!:

„Песента "Всичко рязко светва" е писана за момче, но не само. Тя е самото щастие. Всичко рязко светва, когато си видя колелото, че си стои на улицата и още си е мое. Всичко рязко светва, когато видя любим човек.“

Клипът към песента е заснет за няколко часа върху покрива на столичен блок. В него Мила се носи сред простори с бели чаршафи в компанията на любим. Усещането за специфично време може би се дължи на ретро концепцията на декора и рутинните битови занимания, които извършват героите във видеото. За ролята на „любим“ Мила решава да покани своя приятел и актьор Кристиян Негалов.

Изпълнителката споделя и любопитни детайли около снимачния процес:

„Беше много забавно! Оказа се, че Михаела Филева живее точно срещу покрива, на който снимахме и ни гледаше цял ден от балкона си, което пък развълнува силно всички момчета от екипа. Слънчасахме, но беше магично. Това определено е любимият ми проект досега.“

Песента е по текст и музика на самата Мила Роберт, а аранжиментът — дело на Явор Карагитлиев – Jazzdork. Относно видеото Мила отново не изневерява на традицията си и се доверява на младия режисьор Жоро Пеев – Jawpains. Оператор е набиращият все по-голяма популярност фотограф Иван Христов. 

Макар премиерата на албума „Еготрип” да е обявена за месец май, предвид настоящата ситуация се отлага за есента на 2020 година. Очакваме я с нетърпение, а дотогава попивай позитивизма на Мила Роберт: