Всичко, което мъжете мислят, но не казват

Момичета, време е да ви разкрием една ужасна тайна: мъжете си мислят много неща за нас, но не ни ги казват...​

 
 

Момичета, време е да ви разкрием една ужасна тайна: мъжете си мислят много неща за нас, но не ни ги казват...​

 

Ето кои са най-честите неща, които определено му правят впечатление и му се въртят в главата, но не ти споделя:

Мъжете не обичат, когато момичето се държи грубо. Най-сериозната проверка е, когато сервитьорът взема поръчката по-дълго време. Ако дамата започне да променя тона си и да бъде груба, най-вероятно тя няма да бъде поканена на следващата среща...

Мъжете също са притеснени и напрегнати преди първата среща. Може би дори повече от момичетата. Но те няма да посмеят да го признаят. Никога!

Хороскоп на слабите ти места, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на слабите ти места

Виж всички снимки

►►► Красива, успешна, но сама: открихме причините!

Мъжете не се обаждат, защото... не искат. Това е, краят на историята. Ако иска да те чуе, тогава дори и в най-напрегната дневна програма, пак ще намери пет минути да ти се обади и да попита как си.

Мразят, когато момичетата им "лазят по нервите". В този момент си мислят: „В света има 7 милиарда души, от които 4 милиарда жени. Не мога ли да си намеря някоя, която да не ме изкарва извън кожата ми?"

Мъжете знаят как да правят всичко: да перат, да готвят и дори да гладят. И ако не знаят как, те знаят къде да се обадят, за да го открият човека, който ще го направи вместо тях. Те имат нужда от жена до себе си за секс, подкрепа и любов. Харесва ти или не - това е истината!

Мъжете също имат трудности. Например носенето чантите от пазар. Но в лицето на една дама, разбира се, те ще кажат: „Какво говориш, много са леки“.

Те също се страхуват от паяци и височини, но никога няма да го кажат на глас.

Агресивният флирт (например, когато докоснат момичето по коляното, оправят му косата и т.н.) не означава нищо. Така мъжете се вглеждат внимателно в партньора си и проверяват дали им е хубаво в тази компания или не.

Те също се уморяват и не винаги искат секс. Мхм, следващият път не се притеснявай да му кажеш, че знаеш!

Мъж във връзка никога няма да каже на половинката си, че трябва да започне да ходи на фитнес или че роклята не й отива (е, освен ако не е склонен към самоубийство). „Не, скъпа, всичко е наред. Ти си прекрасна, млада и стройна като преди пет години".

По същия начин никой здравомислещ мъж няма да отговори честно на въпроса: „Зяпаш ли я?“ Макар точно в този момент да гледа втренчено и нахално.