Връзката на Дакота и Крис става все по-сериозна

Двамата още не парадират с любовта си, но папараците все ги улавят на публични места.

Дакота Джонсън и Крис Мартин започнаха връзката си сравнително тихо през октомври миналата година.

Взаимоотношенията им останаха скрити-покрити за феновете дотолкова, че изглеждаше все едно не съществуват.

Прочети своя хороско в стил "50 нюанса сиво" в галерията долу:

Галерия: Какво ще ти подари Крисчън Грей според зодията...

Виж всички снимки

Но осем месеца след началото, връзката между двамата изглежда все по-силна... и реална. Звездата от "50 нюанса сиво" и фронтменът на Coldplay все по-често се показват хванати за ръце на публични места, като този месец близостта им достигна своя апогей, пише списание People.

А какво мисли Крисчън Грей по въпроса?

През последните две седмици те прекараха много време заедно – каза източник на списанието. – Крис живее в Малибу, а на Дакота изглежда й харесва да ходи там. Понякога отиват да вчерят с приятели, но най-вече канят хора у тях. Ходят на плаж заедно и се разхождат из квартала. Изглежда им харесва тихия начин на живот. Изглежда, че връзката им става все по-сериозна.

►►► Дакота Джонсън: запечатана на снимка с Крис

В среда на юни папараците изловиха Джонсън и Мартин да се целуват в ресторант в Лос Анджелис, както и на разходка с придружител – кучето на Крис, Цепелин.

Те бяха забелязани още два пъти тази година, като най-интересната случка беше на рождения ден на Елън Дедженерис, на който присъстваше и Дженифър Лорънс, една от бившите на певеца (най-известната му бивша, разбира се, си остана Гуинет Полтроу).

Мелани Грифит, майката на Дакота Джонсън, напълно подкрепя връзката на младите влюбени, както става ясно от интервюто й за People от миналия месец. „Обожавам го – каза Грифит. – Но тя е много потайна относно личния си живот и аз уважавам това“.