Време ли е да поставиш кожата си на диета?!

Представяме ти новата тенденция, която ще спаси лицето ти.

 
 

Представяме ти новата тенденция, която ще спаси лицето ти.​

Да си силно гримирана вече не е символ на професионализъм и лукс. Тенденциите за красота, които са актуални към момента се доближават по-скоро до изоставянето не само на голям брой продукти за грижа, но дори до свеждането до използване на само три продукта.

Натурални рецепти с мигновен ефект върху кожата, виж в галерията долу:

Галерия: Натурални рецепти с мигновен ефект върху кожата

Виж всички снимки

►►► Бюти грешките, които правиш всяка сутрин

Защо бюти минимализмът е добро решение?

Вече няколко години индустрията за красота залага на нова тенденция, а именно – отхвърлянето на ненужното и сериозен подход към минимализма. Затова е важно и ти да подходиш сериозно към попълването на личните си козметични запаси.

Благодарение на минимализма, продуктите "3в1" и малките линии за грижа дойдоха по-бързо на мода. И именно заради минимализма днес стана актуално да не се прави ярък грим или дори изобщо да се откажеш от вредната декоративна козметика.

Експертите обаче смятат, че същността на тенденцията за бюти минимализъм е все още в зародиш. Ще минат няколко години и всички ще видим истинския й обхват, който определено ще промени ежедневието ни.

Време ли е за "диета" на кожата ти?

Експертите смятат, че има момент, в който кожата ти се чувства "изтощена" от цялата грижа, която й нанасяш денонощно и съвсем скоро ще дойде моментът, в който ще разбереш, че е време да изхвърлиш всичко от чекмеджето си, оставяйки само един продукт в грижата - с мощна формула, която покрива точно нуждите на твоята кожа.

via GIPHY

Всичко останало просто натоварва кожата, запушва порите и дори води до усложнения (възпаления, зачервявания, поява на пъпки и т.н.), така че открий своя универсален продукт и се опитай да сведеш броя на продуктите, които използваш до тотален минимум.