Враждата продължава: Виктория е с разбито сърце заради Пелц

Нови подробности за конфликта.

Отмъщението на Виктория: тя е "откраднала" песента, на която Бруклин е трябвало да танцува на сватбата с Никола.

© Getty Images

Според вътрешен човек, който е споделил пред Daily Mail, звездата е много притеснена поради факта, че почти не е виждала големия си син Бруклин след сватбата му през април. Тя се страхува, че отношенията им само ще се влошат и не знае какво да прави.

„Виктория обича да е близка с всичките си деца, именно с тях тя иска да прекарва по-голямата част от времето си. Тя винаги се отнасяше топло към приятелките на синовете си, беше дружелюбна. А Никола я обожаваше, обикна я от първия ден, в който я срещна. Но нещата са станали по-сложни и това я разстройва. Сърцето й е разбито. Виктория и Бруклин винаги са имали толкова силна връзка. Той беше момчето, което я утешаваше, когато нещата в брака й не вървяха. А тя не отиваше на събитие без него. Сега й е много трудно“, казва източникът пред изданието.

Никола Пелц изплю камъчето къде се крие проблемът с Виктория

Вижте повече

Никола Пелц изплю камъчето къде се крие проблемът с Виктория

Никола Пелц говори за враждата с Виктория Бекъм. Този път съвсем открито и без заобикалки.

Виктория водеше често Бруклин по събития.

© Getty Images

Спорът между Виктория и снаха й, според слуховете, бе провокиран покрай организацията на сватбата на Никола и Бруклин. Една от основните причини за конфликта е фактът, че Никола предпочете да мине под олтара с рокля на Valentino Couture, а не с модел на марката на Виктория Бекъм.

Запознати съобщават още, че Виктория е "откраднала" песента, на която Бруклин Бекъм е трябвало да танцува на сватбата с Никола. Твърди се, че младоженците са избрали за своя танц композиция от репертоара на Марк Антъни, но по молба на Виктория той я е посветил на нея и сина й. Според Daily Mail покрусената Никола дори е напуснала залата, където се е провеждало тържеството.

Повечето от гостите знаеха точно какво се е случило. Младоженците бяха много смутени от тази ситуация, защото разчитаха на специален момент единствено за тях двамата.

Дали Виктория наистина не харесва Никола?

Вижте повече

Дали Виктория наистина не харесва Никола?

Кой би предположил, че дори в това, на пръв поглед, приятелско семейство може да възникне вражда.

Засега нито една от страните не направи крачка към помирение. Виктория Бекъм не изпрати покана на снаха си за ревюто на нейната марка на Седмицата на модата в Париж. Никола не веднъж намекна, че слуховете за конфликта имат основание, което шокира Виктория и съпруга й Дейвид Бекъм.

Що се отнася до Бруклин, това лято той пропусна традиционната семейна ваканция. А Виктория и Дейвид, според вътрешни лица, отказаха да платят за издаването на зелената му карта, която дава право на пребиваване в Съединените щати. Всички разходи бяха поети от бащата на Никола, милиардерът Нелсън Пелц, който се отнася към Бруклин като към син.

Наскоро Бруклин и Никола участваха във фотосесия за хонконгския Vogue и разказаха пред изданието за съвместните си планове за бъдещето.

© Getty Images