Впиши правилата на геометрията в стила си

Разкрий красотата на геометричните фигури.

 
 

Разкрий красотата на геометричните фигури.​

Геометричният принт е подходящ за всеки сезон, стил и повод, но както с всяко нещо, така и с него трябва да се внимава.

Как изглеждат любимите ти модни дизайнери, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждат любимите ти модни дизайнери

Виж всички снимки

►►► Главните цветове на 2021

Ето как да впишеш модерния геометричен принт в своя гардероб и за какви грешки трябва да внимаваш:

Например, сложни, но лаконични видове геометрични щампи ще станат актуални през идния сезон: перлено кадифе върху черен полупрозрачен плат, драперия с миниатюрни ромбове, комбинация от няколко геометрични фигури в един принт и сложни форми с преливане. Но, може би, най-интересната техника от този сезон е комбинацията на цветен пачуърк.

Не е трудно да се сдобиеш с такива щампи в гардероба си, но най-важното е да запомниш, че всеки принт има акцентно място, което е по-добре да се допълни със спокойни основни тонове и цветове, които да бъдат преобладаващи.

Палтата с геометричен принт ще бъдат много актуални през новия сезон и за дамския, и за мъжкия гардероб. Сред най-търсените форми ще бъдат: каре, вълнообразни линии и райе.

Ако те очаква някое лъскаво събитие (ако разбира се, пандемичните мерки позволят) тази година, заложи на камъните и диамантените отблясъци. Определено няма да сгрешиш - стилът ти ще изглежда по-свеж (дори и да е класически) и много по-малко официален.

Внимавай при комбинирането, защото дори и най-малката грешка може значително да развали цялостната ти визия. Ако все пак се случи, избери си дреха с модел с продълговата форма, асиметрична и вертикална, това ще доведе до моментални резултати. И всички грешки ще бъдат заличени.