Внимание! Наближава „Синя луна“ и желанията се сбъдват

Най-голямото пълнолуние за 2023 г.: „Синя луна“ е утре, 31 август. Виж какво е важно за деня!

Снимка: iStock
Снимка: iStock

В нощта на 30 срещу 31 август ще се случи рядко астрологично явление - в 4.35 ч. ще изгрее най-голямото пълнолуние за тази година, наричано още суперлуна. По принцип суперлуната е периодът, когато пълната луна е на най-близко разстояние от Земята. Но в същото време това е енергийно силно явление, което може да окаже значително влияние върху хората. Ето защо в този ден трябва да следваш някои препоръки, които ще допринесат за благоприятно стечение на обстоятелствата в бъдеще.

На 31 август в небето ще изгрее Синята Луна. И това няма нищо общо с цвета ѝ. Този термин се използва в редки случаи, когато има две пълнолуния наведнъж в месеца. И тъй като това е много рядко явление, също е невъзможно да пропуснеш шанса да промениш съдбата си.

Събрахме пет препоръки, които е важно да следваш предния ден (тоест днес), за да си безрезервно щастлива.

Освободи се от всичко, което те дразни

Почисти апартамента си, сортирай гардероба си или изпери целия си кош за пране. Важно е да посрещнеш суперлуната в чистота и ред, тогава всичко ще се подобри в живота ти.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Ако искаш финансово изобилие, запали зелени свещи

Периодът на суперлунието е идеален за малки ритуали. Всеки знае, че свещите имат силно енергийно поле, а зеленият цвят помага за привличането и натрупването на пари. Така че знаеш какво да правиш!

Пиши бележки до Луната

Вземи празен лист и напиши в сегашно време най-съкровените си желания, сякаш вече са се сбъднали. Например, имам любящо гадже (а не „Искам любящо гадже“). Опиши всичко подробно, ако смяташ, че така е по-добре. След това постави бележката на перваза на прозореца и я остави там до сутринта на 31-ви август. И след това изгори листа хартия със свещ и разпръсни пепелта през прозореца или терасата, за да я разпръсне вятърът.

Помири се с тези, с които отдавна си искала да си оправиш отношенията

На суперлуна е обичайно да се изглаждат проблемите и да се правят първите стъпки към примирие. Този период благоприятно влияе върху разрешаването на всички недоразумения.

Обърни внимание на мечтите си

В нощта на 30-ти срещу 31-ви август се опитай да си спомниш за какво си мечтала. Смята се, че сънищата на пълнолуние имат специално значение. Може би именно в тях ще получиш подсказка какво да правиш в дадена ситуация.

5-те зодии, чиито живот ще претърпи кардинални промени

Вижте повече

5-те зодии, чиито живот ще претърпи кардинални промени

Промяната идва с бърза скорост!