Влюбената Кендал този път не крие щастието си

Любов по италиански: Кендъл Дженър споделя нови кадри от ваканцията си с новата си любов.

Снимка: @kendalljenner

Любов по италиански: Кендъл Дженър споделя нови кадри от ваканцията си с новата си любов.

26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения килим​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

►►► Правилото на Кендал Дженър за гаджетата: разкрито!

25-годишната Кендъл Дженър прекара последните дни на август в компанията на приятели и на новата си половинка в Италия. Явно Дженър си е прекарала страхотно, защото продължава да споделя впечатленията си от европейската ваканция, макар и след нейният край. Кендъл публикува нови кадри от Италия, на които присъства и 24-годишният баскетболист Девин Букър.

За романтичните отношения на двойката стана ясно през пролетта на миналата година, но доста по-късно самят Девин и Кендъл отрекоха всичко. За Кендал е ясно, че си има правило, но причината за отрицанието на Девин така и не стана известна. Моделът и баскетболистът решиха да потвърдят връзката си тази година, като избраха Свети Валентин за това. Оттогава Кендъл публикува снимки на любимия си и споделя за неговите спортни постижения, но рядко показва интимни снимки на двамата.

Снимка: @kendalljenner

Съдейки по новата поредица от снимки, Кендъл е прекарала почивката си доста спокойно и влюбено: разхождайки се по невероятните италиански плажове и опитвайки характерни ястия от местната кухня.