Влез във форма с помощта на три топ упражнения

Ако си от хората, които предпочитат тренировката вкъщи пред тази във фитнеса, то тези топ упражнения ще ти бъдат от полза. Добрата новина е, че можеш да ги правиш дори пред телевизора.

 
 

Ако си от хората, които предпочитат тренировката вкъщи пред тази във фитнеса, то тези топ упражнения ще ти бъдат от полза. Добрата новина е, че можеш да ги правиш дори пред телевизора.

Моделът Криси Села споделя своите тайни за постигане на мечтаните крака с всички подробности.

►►► Яж без да пълнееш: 2 правила и 8 принципа

Упражнение №1: Клекове със страничен изпънат крак

Както виждаш Криси прави упражнението, като използва степ. Ако не разполагаш с такъв степ, може да използваш няколко по-дебели книги или пълен кашон, за да постигнеш същия ефект. Единственото, което трябва да направиш, е да поставиш единия крак върху книгите, а другия на пода на 45 градуса. Идеята е да изместиш тежестта към крака, който е на пода, докато го сгъваш. Съвсем просто е. Сякаш сядаш на стол. Направи две серии с десет повторения и смени краката. Много скоро ще видиш и резултатите.

15 снимки, които разкриват истината зад "спортните" женски фигури в галерията долу:

Галерия: 15 снимки, които разкриват истината зад „спортните“ женски...

Виж всички снимки

Упражнение №2: Clamshell

Идеално упражнение за премахване на паласки. Необходимо е да легнеш на една страна (може да включиш половината тяло, както прави Криси, или да легнеш изцяло на пода) и да свиеш леко краката. Сякаш рисуваш дъга назад с крака, без да разделяш напълно петите. Направи две серии с двадесет повторения и резултатите няма да закъснеят.

Упражнение №3: Клек със страничен ритник

Ако искаш да постигнеш невероятни резултати, трябва да изпълниш упражнението, което ти показва Криси. Докато се изправяш, трябва да дадеш един ритник встрани. Криси препоръчва да правиш упражнението в рамките на една минута.

А сега грабвай спорния екип и започвай! Не е необходимо да чакаш края на празниците, за да направиш така желаната промяна.