Влез в главата му. За постоянно!

Ето ги и 7-те начина, по които можеш да накараш един мъж да мисли за теб постоянно.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Ако ти се струва, че изобщо не липсваш на половинката си и дори често забравя за съществуването ти веднага след среща, няма смисъл да се притесняваш! Има начини да му "влезеш под кожата" и да го накараш да мисли за теб през цялото време., както и да е в трескаво очакване на следващата ви среща.

Как да накараш един мъж да мисли за теб през цялото време?

Това не изисква никакви конспирации или любовни магии - само познаване на основни неща за мъжката психология. Събрахме за теб 8 правила, като следвайки ги можеш да си осигуриш място за постоянно в главата му. Готова ли си? Да започваме!

​Правило едно: не настоявай

В голям процент от случаите за тях това е чиста форма "досаждане". А никой мъж не обича - това е жестоката истина. И така, изглежда, че колкото повече си пред очите на един мъж, толкова повече той мисли за теб. Всъщност има много по-ефективен начин да го накараш да мисли за теб. Разбира се, най-лесно е да го затрупаш с романтични послания, но ефектът, който ще постигнеш с това, ще бъде точно обратният: трябва да действаш по-премерено.

Просто забрави за честите обаждания, SMS-и и постоянното прекарване на времето заедно (буквално всяка свободна секунда). Нека се чувства свободен. Не го задушавай. Не ревнувай от приятелите му. Всеки мъж трябва да може да се "измъкне" за ден-два и да ги прекара в мъжка компания. Дай му възможност да остане сам със себе си и да му липсваш.

Второ правило: забави бързото развитие на връзката ви

Трудно е, знаем. Но това е безотказен метод, който нашите пра-пра-пра-пра-баби са използвали: ако на човек не му се даде това, което иска, той ще започне да го гони сам, за да го постигне. Или поне да мисли за обекта на своето желание през цялото време. Друг неудобен факт в случая е, че в 21 век, едва ли е възможно да се "подготвя" половинката около половин година, без да се допуска нищо повече от невинна целувка по бузата помежду ви. Да, всъщност това не е необходимо. Всичко, което трябва да направиш, е да не се съгласяваш с всичко, което той иска в момента. Понякога става небрежно, нищо страшно. Разбира се, това правило не може да служи като отговор на въпроса как да накараш непознат да мисли за теб, но методът ще сработи с познати. Проверено е.

Трето правило: използвай технологията разумно

Това, че не препоръчваме да го бомбардираш със съобщения, не означава, че изобщо не трябва да използваш модерни технологии: напротив, използвай ги, но пестеливо и точно. Вместо да му изпращаш тъжни котенца и сърчица на всеки 2 часа, напиши нещо като: „Чакам те в сряда вечерта в онлайн видео връзка: ще бъде горещо!“ До сряда той ще мисли за теб и само за теб. Особено ако днес е четвъртък. Друг начин да го накараш да мисли за теб е да му покажеш, вместо да разкажеш. Особено ако няма да има възможност да се срещнете в близко бъдеще (например ти или той сте на почивка).

Изпрати му селфи, но, разбира се, не в духа на „Усмихвам се с всичките си 48 зъба на фона на Айфеловата кула“. Нека да е нещо с намек. Секси и естествено. Само внимавай да не е прекалено.

10 свежи идеи за секстинг

Вижте повече

10 свежи идеи за секстинг

Свършиха ли ти идеите за съблазняване от разстояние?

Четвърто правило: проникни в лагера на врага

Всички ресурси и възможности са добре дошли! Най-ефективният начин да накараш един мъж да мисли за една жена е някой да му напомня за теб. Така че смело се внедри в най-близкия му кръг и стани част от него. Сприятели се с неговите приятели и се опитай да ги очароваш. Дори още по-добре, съдействай им по някакъв начин, за да направиш силно добро впечатление. Целта е проста: всички трябва да му напомнят за теб, и то по положителен начин.

​Правило пето: не храни егото му

Няма абсолютно никакъв смисъл постоянно да му напомняш колко красив, велик и невероятен е, защото тогава всичко ще върви равномерно и гладко и няма да има абсолютно никаква нужда той да мисли за теб. Вие си полезна, удобна и безпроблемна като пералня. А кой, пита се в задачата, мисли за пералнята си, колкото и прекрасна да е тя? Точно така, никой. Затова не забравяй да му даваш чувствителни почуквания по носа от време на време. В преносен смисъл, разбира се. Не се увличай твърде много: в края на краищата ти търсиш начин психически да накараш човек да мисли за теб и не възнамеряваш да го обидиш до толкова, че да откаже да контактува с теб.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Правило шесто: провокирай го

Тук може да е хлъзгаво, така че е най-сигурно тази игра да се играе в легло: една незабравима нощ е твоят приятел в този случай, но незабравимият скандал не е много умен ход. Въпреки че той със сигурност ще мисли за теб. Но не по начина, по който би искала. Това едва ли е това, което си искала, когато си търсила начин да го накараш да мисли за теб.

​Правило седмо: не премисляй

Всъщност изобщо не е важно дали той мисли за теб, когато не сте заедно. Защото това или ще стане от самосебе си, когато се влюби сериозно, или изобщо няма да стане - ако това не е за теб.

И ако смяташ, че той наистина не е твоят вариант, мъж, за когото не си струва да се омъжиш, или женомразец, тогава не хаби усилия напразно. Така че дори не се притеснявай как да накараш мъжа да мисли за теб, ако не го смяташ за обект на желанията си, а просто искаш да си сигурна, че си достатъчно привлекателна. Защото изведнъж той наистина се привързва - и тогава какво ще правиш с него?

Стабилна емоционална връзка в няколко стъпки

Вижте повече

Стабилна емоционална връзка в няколко стъпки

Сближете се още повече, като заздравите емоционалната си връзка.