Включи се в 30-дневно секс предизвикателство

Един месец. Двама човека. 30 дни горещ секс!

 
 

30 дни секс са... хм-м-, доста секс!

Но си струва да опиташ! По-честите интимни контакти заздравяват интимната връзка с партньора ти. А и оргазмите си ги бива, нали?

Oт Cosmo дори сме убедени, че оргазмите са една от причините защо сме родени. За това, хвърляй се смело в нашето 30-дневно секс предизвикателство и не се обръщай назад.

Ден 1:

Стойте на „първа база“ в продължение на 30 минути. Това „упражнение“ е особено подходящо за дългогодишните двойки, които забравят колко е важно (и прекрасно) да се целуват, прегръщат и галят, преди да преминат към същинския секс. Нагласете си таймера на половин час и започвайте!

Ден 2:

Сексът „набързо“ е супер забавен, защото може да се случи навсякъде. Задачата ви за днес е да се награбите, където намерите за добре: в колата, в кухнята... нека бъде спонтанно.

Ден 3:

Отдайте се на плътски ласки, но на място, различно от спалнята. Има толкова други интересни места, които не ви ограничават до удобното, но скучно легло. Развихрете въображението си и се възползвайте.

Ден 4:

Вземете си стая в някой хотел в града, където живеете. Хотелският секс е невероятно забавен и има нещо особено възбуждащо в това да се въргаляте в чаршафи, които после няма да трябва да перете.

5 креативни пози за секс в хотела (снимки долу):

Галерия: 5 креативни пози за секс в хотела

Виж всички снимки

Ден 5:

Организирайте си романтична секси вечер. Говорим за свещи, еротично бельо, масажни масла, розови листенца... Ако декорът не прилича на корица от романтичен роман, значи не сте направили нещо като хората.

Ден 6:

Днес е време за „секстинг“. Не е нужно да изпращаш на партньора си твои напълно голи снимки. Можеш да пратиш кадър, при който е загната само част от голото ти тяло. Или да развихриш заложбите си на еротичен автор – всякакви мръснишки съобщения за това какво ще сториш на мъжа си, когато падне нощ са добре дошли.

►►► Превърни се в кралицата на голото селфи

Ден 7:

Разнообразете мисионерската. Сложи под дупето си няколко възглавници, преди той да проникне в теб. Смяната на ъгъла е по-вълнуваща, отколкото предполагаш!

Ден 8:

Разгледай секс позите от галерията долу:

Галерия: 5 стимулиращи пози със сменен ъгъл

Виж всички снимки

Избери три, които никога не сте пробвали с партньора си и се захващайте за работа.

Ден 9:

Купете си секс играчка (ако вече имате, изберете си друга). Пробвайте я още същата вечер. Посещението в секс магазина ще разпали фантазиите ви и ще сте готови за гореща сесия, веднага щом се приберете.

Ден 10:

Това е вашата „свободна вечер“. Да, 30-дневното ни секс предизвикателство не е секс маратон. Днес ти е разрешено да си откраднеш време за себе си и да правиш каквото ти се иска.

Ден 11:

Гледайте порно заедно. Докато избирате нещо, което възбужда и двама ви, вероятно ще откриете неизвестни факти за сексуалните си фантазии. Бъдете сигурни, че филмът ще ви даде идеи за нови пози и преживявания.

►►► 10 мъжки мисли, когато гледате порно заедно

Ден 12:

Няма да ти кажем да направиш свирка на партньора си, докато през това време държиш кубче лед в устата си. Тук сме, за да кажем на партньора ти да посмуче известно време въпросното кубче, след което да се отправи с премръзналия си език към клитора ти. Ако ти се иска, върни му услугата след това.

Ден 13:

Мастурбирайте един пред друг. Устройте си супер яко шоу! Условието е нито един от двама ви да не свършва. Щом стигнете до ръба, време е за секс.

Ден 14:

Днес отново е време за мастурбиране, само че този път ще си доставяте удоволствие един на друг. Не подценявай силата на добрата стара „ръчна“ - покажи му, че можеш да го доведеш до оргазъм не по-зле, отколкото той би се справил сам със себе си (инструкциите как да го направиш са тук).

Ден 15:

Прочетете си избрани глави от особено гореща еротична книга. Предизвикайте се – колко страници може да прочетете, преди да се нахвърлите страстно един върху друг? Получавате бонус точки, ако пробвате позите, описани в книгата.

Ден 16:

Правете секс сутринта, после и вечерта. Два пъти за деня = двойно удоволствие. Сексът като първо занимание за деня ще оправи настроението ти, а като последно – ще ти осигури сладки сънища. Двойна победа!

Ден 17:

За-а-а-а-бавете нещата с малко тантрически секс. Не казваме да изчетеш десет наръчника за този вид секс. Просто се фокусирайте върху удоволствието, което получавате от всеки допир, тласък и целувка. Подобно преживяване ще ви държи „влажно“ поне до ден 24.

Ден 18:

Пробвайте ~ секси ~ масаж. Запазихме този съвет за средата на секс предизвикателството ни, защото е един от най-добрите начини за взаимна възбуда (а на този етап сигурно се нуждаете от всичката допълнителна стимулация, която можете да получите). Помоли партньора си да стопли масажно олио между дланите си и да разтрие чувствено гърба и дупето ти, след което да те обърне, за да се захванете със „същината“ на занаятието.

Ден 19:

Изпробвайте някой от най-смешните, луди и неприложими секс съвети на Cosmpopolitan. Избирай между:

а) Хапни една поничка върху интимните части на партньора (не е задължително това да е пенисът, пробвай върху която и да е негова ерогенна зона), след което оближи трохите.

б) Направи на партньора си чекия с грейпфрут, вместо с ръка

в) Пробвайте някоя от позите за секс под душа, показани в галерията долу:

Ден 20:

Правете секс по нетипично и за двама ви като двойка време от деня. Винаги правите секс вечер? Добре, пробвайте „едно бързо“ в обедната почивка. Отдавате се на интимности само вечер? Пробвай да събудиш партньора си с език. Схващаш, нали? Ключът днес е в разнообразието.

Ден 21:

Целта и на двама ви е да стигнете до оргазъм, но без секс.

Позите за секс без проникване са в галерията долу:

Галерия: 5 пози за секс (без секс)

Виж всички снимки

 

Ден 22:

Отдайте се на секс тип „50 нюанса сиво“. Знаем, знаем, може да ти се струва глупаво, но връзването на очите, белезниците и пошляпването са необикновено възбуждащи. Малко невинен БДСМ никому не е навредил.

►►► 5 секс пози в стил "50 нюанса сиво" за сигурен оргазъм

Ден 23:

Време е за игра на роли. Разровете гардеробите си и се облечете по начин, нетипичен за вас. Ти можеш да се превърнеш в секси студентка, проститутка, прислужница... остави и той да те изненада с промяната на самоличността си.

Ден 24:

Днес се отдайте на обикновения секс, който е типичен за вас като двойка. Мързелива мисионерска, мързеливи орални ласки... това ще ви подготви за...

Ден 25:

Супер шумен секс! Уверете се, че съседите/ съквартирантите не са наблизо и викайте на воля. Наистина освобождаващо преживяване. Обещаваме, че оргазмите са 10 пъти по-силни, когато са придружени от искрени стенания от удоволствие.

Ден 26:

Правете секс цяла нощ. Или толкова, колкото издържите. Но се опитайте да е поне след 2 ч. през нощта! Това ще ви накара да си спомните за началото на връзката ви, когато прекарвахте цялото време в секс – буквално!

Ден 27:

Пуснете си музика, докато правите секс. Може и да звучи като клише, но пробвайте някоя от старите, протяжни рок балади, които въртят нонстоп по радиото. Колкото и глупаво да звучи, веднага ще забележите как сте започнали да се движите в такт с музиката.

Ден 28:

Буквално разкъсайте дрехите си, преди да се нахвърлите един върху друг. Естествено, това изисква малко подготовка – облечете си дрехи, на които и двамата не държите особено (само гледайте това да не е неговия раздърпан анцуг и твоята лекьосана с вино тениска). След като подберете облеклото, време е да развихрите животинските си страсти!

Ден 29:

Направете си една обща фитнес тренировка, която да завърши със секс. Ендорфините, които се отделят по време на физическите упражнения ще те превърнат в бомба със закъснител за оргазми.

Ден 30:

Поздравете се за успешното завършване на предизвикателството. След това правете секс. След това пак си честитете, че се справихте – и двамата сте секс богове в спалнята и заслужавате комплименти! Няма нищо по-възбуждащо от това да знаеш, че партньорът ти те обожава, както и ти него. Накрая си осигурете по още един оргазъм и запазете натрупалата с е позитивна емоция поне до средата на следващия месец!