Vivacom 5G смартфон

Смартфонът, който може всичко! От Vivacom.

Като част от отбелязването на първата годишнина от лансирането на Unlimited плановете, през този септември Vivacom зарадва своите клиенти с представянето на своя първи брандиран 5G смартфон. Устройството съчетава множество функции на атрактивна цена и осигурява пълноценен достъп до 5G мрежата на телекома. Vivacom 5G смартфонът беше обявен на изключително ниска достъпна цена, с което Vivacom заяви ясно, че се стреми да бъде още по-близо до потребителите, осигурявайки пълна свобода в общуването.

С внедряването на 5G технологията клиентите на Vivacom вече могат да стриймват 4K видеоклипове, да участват в онлайн игри без забавяне и да се наслаждават на безпроблемни видеоконференции.

Брандираният смартфон на Vivacom е идеално решение за всички, които търсят мултифункционално 5G устройства на супер цена, защото предлага голям 6,52-инчов IPS HD+ дисплей, 50-мегапикселова двойна основна камера с изкуствен интелект, 128 GB вградена памет за съхранение на файлове и 4 GB динамична RAM памет, която може да се регулира спрямо потребителските навици. Мощният 8-ядрен процесор гарантира ефективна производителност и издържа на всякакво натоварване. Смартфонът работи със солидна 5000 mAh батерия и поддържа модерната NFC технология за извършване на безконтактни плащания директно от телефона.