Виновно ли е пълнолунието за вашата раздяла

(Подсказка: не е виновно то!)

 

Пълнолунията са известни с влиянието върху емоциите на хората. Заради това си свойство често са обвинявани и за неблагополучията, които сполитат любовните връзки. Време е да разкрием тайната!

Този мит не е съвсем далеч от истината. Напротив, наблюдават се в пъти повече хора, които разрешават проблемите си по време на пълнолуние, отколкото през период, на която и да е друга планета. Защо? Защото луната е изразител на емоционалната истина.

Хороскоп на магическите способности на зодиите, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на магическите способности на зодиите

Виж всички снимки

►►► Пълнолунието настъпва: детоксикирай се

Пълнолунието ти позволява да се потопиш дълбоко в емоциите си и да говориш от сърце – без задръжки. И ако в двойката има скрита неприязън, обикновено точно това е времето, подходящо да поработите по отстраняването й. Истината се разкрива по естествен път и вие се чувствате свободни да говорите направо.

В дните, водещи към пълнолуние, обикновено има препятствия, които стоят на пътя между теб и твоята половинка. По това време може да усетиш лунния натиск за повишаване на емоционалните чувства. Не се стресирай! Успокой се! Разбери, че настоящите космически промени ще те тласнат към истинските ти желания. Това означава, че ще почувстваш, че трябва да поработиш върху взаимоотношенията си възможно, по-скоро. Тези напрегнати вибрации се усещат още преди пълнолунието, така че ако ти и партньорът ти сте имали голям проблем миналата седмица, сега вече знаеш защо.

Пълнолунията всъщност са време, в което хората чувстват нуждата да поработят върху проблемните зони в взаимоотношенията си. Имай предвид, че луната хвърля ярка светлина върху Слънцето и Земята, което всъщност те кара да виждаш ситуациите и хора по един по-ясен, по-ярък начин. Не забравяй, че знака на луната в астрологията изразява част от теб самата, която можеш да изразиш свободно.

В момента всички сме малко по-емоционални (от една страна, го дължим на подредбата на планетите, а от друга – на самоизолацията, в която се намираме) и това ти дава допълнителна възможност да видиш колко много някой се интересува от теб.

Така че да, пълнолунието технически би могло да сложи край на дадени взаимоотношения, но не и по начина, по който си го представяш. То просто ти помага да видиш нещата от друг ъгъл и от по-дълбока и ясна гледна точка. Луната слага край на драмата и подсилва чувството ти за ангажираност. Разбира се, ако проблемите ти не могат да бъдат решени с помощта на пълнолунието, те рано или късно ще приключат и най-вероятно ще се разрушат. Пълнолунията имат мисията да затрудняват въпросите на сърцето и затова не заслужават зловещата репутация, която им се носи.