Виктория Бекъм се превърна отново в Spice Girl

Какво мисли дъщеря й?

от

Дейвид Бекъм публикува видео в Instagram на съпругата си, която извeде наяве онази 20-годишна Виктория, от времето на 90-те, която обожава да се забавлява, пеейки хита на Spice Girls от 97-ма година „Stop“, по време на семейната им ваканция. Дори изпълнява някои от танцовите движения на сингъла, докато музикалното видео се прожектира зад нея.

Тя изглежда елегантно, както винаги, в прилепнала по тялото черна миди рокля, която стилизира с изрязана черна жилетка и диамантена гривна.

„Караоке вечер с единствената Posh Spice 🖤@victoriabeckham @spicegirls 🖤“, написа футболистът в описанието.

Половинката му по-късно публикува видеоклипа на стори, добавяйки: „Само за теб @davidbeckham“.

Виктория Бекъм: за брака и децата

Виктория Бекъм: Страхувам се за Харпър. Тя е в опасност

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

Виктория е разказвала за живота си, когато е била част от групата на Spice момичетата, и за неодобрението на нейната 11-годишна дъщеря Харпър Бекъм. По-конкретно към стила й по онова време.

„Тя не е от тези деца, които излизат с много грим и къси потници“, казва дизайнерката за дъщеря си. „Всъщност ми сподели: „Мамо, видях някои твои снимки, когато си била в Spice Girls, и полите ти са били просто неприемливи. Твърде къси.“, добавя бившата поп дива.

Виктория твърди, че Дейвид е избрал страната на Харпър: „Тогава Дейвид каза: „Абсолютно, Харпър! Те наистина, наистина бяха“.

И все пак решила да попита дъщеря си дали е сигурна, че никога не би носила такива поли, съответно Харпър отговорила категорично, но майката не е много убедена.