Виктория и Дейвид: параноя и родителство

Виктория Бекъм се сдобива с чувство за параноя, а Дейвид разказва за преживяването да си многодетен баща.

• Виктория Бекъм се сдобива с чувство за параноя;

• А Дейвид разказва за преживяването да си многодетен баща.

Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►► Виктория Бекъм: за брака и децата

Съседите на известната двойка са разтревожени от поведението на Виктория. Приятели на Бекъм смятат, че Виктория е започнала да има психични проблеми.

Те стигат до това заключение след като научават, че съпругата на футболиста иска да копае подземен подход под къщата си, който да води до бункер, в който да се скрие, когато дойдат неканени гости. И Виктория наистина е започнала неговата реализация след като научила за грабеж в къщата на семеен приятел.

Историята, която е ужасила Бекъм и е довела до това параноично състояние, е обирът на къщата на колега на Дейвид. Разбойниците не чакали собственика да напусне дома си, а нахлули докато е вътре, пребили го и взели колекцията му бижута.

Според съседите на семейство Бекъм след тази история Виктория е много травмирана и сериозно обмисля започването на строеж на канал и бункер.

И ако Виктория има някакъв проблем, или просто засилено чувство за страх и безпокойство, Дейвид демонстрира в социалните мрежи щастието си да бъде многодетен баща.

На Международния ден на детето много от звездите споделиха свои снимки от детството си в социалните мрежи или кадри на своите собствени деца.

Дейвид, който има четири деца от своята съпруга също имаше какво да каже на този ден. Британският футболист припомни, че 1 юни освен Денят на детето е обявен от ООН през 2012 г. и за Световен ден на родителите с цел да се подчертае важната роля на семейството.

"Днес е Световният ден на родителите. Като баща на четири деца знам, че да си родител означава едновременно да показваш сила, любов, грижа и търпение. Особено сега" - пише той в Instagram.