Виктория Бекъм пуска собствена козметика

Госпожа Бекъм ще последва примера на мъжа си, който също пусна собствена козметична линия по-рано тази година.

След невиждания си успех с Estee Lauder Виктория Бекъм обяви, че ще разшири козметичната си и модна империя със собствени продукти за грижа за кожата.

Виж как изглеждаше Виктория преди 15 години и сега (в галерията долу):

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

Американската моделиерка разпространи новината чрез Live video в социалната мрежа Facebook. В него тя увери, че „работи с най-добрите в бранша“ и приема много сериозно целия процес на разработка на колекцията си, тъй като иска да пусне на пазара продукти, които да носят максимална полза за клиентите й и които да са изградени върху изключително изпипани „научни формули“.

►►► Дейвид Бекъм също пуска своя козметична линия

„Като жена искам да създам нещата, от които имам нужда в живота си, нещата, които ми липсват", заяви 43-годишната бивша спайска и настояща модна дизайнерка, добавяйки, че линията й ще включва серия от кремове за лице и тяло, както и парфюм.

БГНЕС припомня, че през 2016 година Виктория се съгласи да си партнира с международната козметична компания Estee Lauder, която притежава някои от най-добрите марки луксозна козметика – Bobby Brown, Clinique, La Mer и M.A.C. Още с първата си колекция гримове тя постигна невиждан международен успех. Продуктите й не само се разпродадоха за броени дни, но и спечелиха сърцата на бюти гурутата и критиците с отличния си дизайн и формули.

През есента на 2017 година последва и втора колекция, която не остана по-назад като успех. Този път обаче Бекъм явно е събрала смелостта да създаде всичко сама.

Източник: бгнес