Виктория Бекъм: отново във вихъра си

Виктория Бекъм показва несериозната си страна, пеейки и танцувайки на Барбара Стрейзанд, а съпругът й отприщва вътрешния си Рокетмен по време на семейната им почивка на яхтата на Елтън Джон.

Виктория Бекъм показва несериозната си страна, докато пее и танцува на песен на Барбара Стрейзанд, а съпругът й отприщва вътрешния си Рокетмен по време на семейната им почивка на яхтата на Елтън Джон.

Виж Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес в галерията по-долу:

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►► Виктория Бекъм - първата модна икона

Виктория е известна със сериозното си поведение и доста честия строг поглед на снимките в мрежата. Въпреки това, тя показа несериозната и неформала своя страна, докато танцува с Дейвид Фърниш, по време на почивката им на яхтата на сър Елтън Джон в южната част на Франция.

Основателката на Spice Girls, показва свободно поведение в профила си в Instagram, докато прави липсинк на песен на Барбара Стрейзанд. Малко по-късно закачките на Виктория продължават като тя публикува снимки на съпруга си, имитиращ Елтън Джон в облеклото - облечен в риза на Версаче в изкрящи нюанси.

Виктория блесва отново с певческите си умения, докато изпълнява хита заедно с половинката на Елтън Джон, който Виктория определя като нейния Бари Гиб в техния дует. Тя пише за клипа: „Барбара Стрейзанд е всичко!!! Обичам моя Бари Гиб! Целувки!“

Модни тенденции от годината, в която си родена, надникни в галерията по-долу:

Галерия: Модни тенденции от годината, в която си родена

Виж всички снимки

►►► 10 дрехи, с които ще изглеждаш слаба и висока

Както винаги и този път Виктория изглежда сензационно на разходката с яхта, облечена в черна свободна рокля на собствената си линия, с дълбоко деколте.