Виктория Бекъм: Не се срамувам от миналото си

Виктория Бекъм коментира стила си от 2000-та година.

Виктория Бекъм коментира стила си от 2000-та година.

Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►► Виктория Бекъм – първата модна икона

Виктория Бекъм се връща в спомените си и кариерата, когато бе част от Spice Girls, признавайки, че не се срамува от стила си през 2000-та година. Според Виктория децата й харесват този образ и понякога дори си припомнят колко „готина“ е била майка им през онези години. Бекъм също споделя, че преди много години образът на ярките момичета от групата е вдъхновил младата певица Бионсе да бъде още по-креативна.

Звездата не съжалява за шокиращите образи, в които се е преобразявала, защото смята, че това е бил нейният „начин“ да изрази себе си и позицията си:„Имах късмет да работя с някои от най-добрите гримьори в бранша и беше толкова, толкова страхотно, казва Виктория в подкаста на Breaking Beauty. - Имаше време, когато пътувахме от държава в държава почти всеки ден. И колкото повече се изморявахме, толкова повече бяхме готови да рискуваме..."

Емблематичните снимки на Spice Girls​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Емблематичните снимки на Spice Girls

Виж всички снимки

►►► Виктория Бекъм: Нямах приятели в училище

Виктория се пошегува, че по това време дори са стигнали до скандал с гримьорите, защото веднъж са излязли на сцената с „цялата палитра“ на лицата си: „Нашите гримьори казаха: Сега е точното време за руж полиция..., защото току-що се бяхме появили на сцената, като че ли някой е хвърлил цяла палитра козметика и цветове по нас"

Британската поп група Spice Girls съществуваше от 1994 до 2000 година. По-късно вокалистките се събираха няколко пъти за концерти, но Виктория Бекъм не се присъедини към последното събиране през 2019 година. И все още не е известна причината за отказа на модела.