Виктория Бекъм наруши 20-годишното си табу

Направи го, разбира се, заради Дейвид.

Направи го, разбира се, заради Дейвид.

Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес - разгледай снимките в галерията долу

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►►Виктория Бекъм: Държа всички да вечеряме заедно

 

 

 

 

 

44-годишната Виктория промени правилата, по които живее. Кулинарните таланти на известния спортист разбиха принципите й.

Двамата са щастливо женени от 21 години – връзката им се счита за една от най-здравите в света на шоубизнеса, въпреки че се говори, че Дейвид не е бил верен през цялото това време. Независимо от това съпрузите успяха да спасят брака си. Те прекараха почти цялата карантина в имението си в в компанията на три от децата си: Ромео, Круз и Харпър. Най-големият син Бруклин остана в Америка с любимата си Никола Пелц.

По време на изолацията главата на звездното семейство експериментира с приготвянето на вкусни ястия. Дейвид е страстен готвач и най-накрая успя да отдели достатъчно време на хобито си, за да го усъвършенства. Пицата беше едно от любимите му предизвикателства, като той експериментира с различни гарнитури и сосове.

Въпреки факта, че Виктория се опитва да яде здравословна храна, тя не можа да остане безразлична пред подобни вкусотии., и то приготвени от любимия й. Модният дизайнер е известна със стройните си форми и любовта си към пресните зеленчуци и рибата, но по време на карантината не устоя на изкушението и наруши най-строгото си табу, признава самата тя.