Виктория Бекъм гримира собственоръчно клиенти

Попадналите в точния момент на точното място желаещи успяха да станат моделки на Виктория Бекъм, която поставяше грим на всички желаещи.

© Instagram

Есенната рекламна кампания на козметичната колекция на Estee Lauder, създадена съвместно с Виктория Бекъм, привлече вниманието на изкушените в жанра.

Галерия: 35 визии на Виктория Бекъм, които бяхме забравили

Виж всички снимки

Главна заслуга за това, според сплетник.ру, има самата Виктория Бекъм, която е не само автор на козметичната линия, но и нейно лице. Четиридесет и три годишната знаменитост се появи преди началото на кампанията върху постери и на други рекламни снимки, а сега се обърна към потенциалните купувачи и на живо.

 

 

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

През миналия ден посетителите на търговския център Selfridges в центъра на Лондон бяха удивени от неочакваното появяване на дизайнерката и бивша солистка на Spice Girls.

Попадналите в точния момент на точното място желаещи успяха да станат моделки на Виктория Бекъм, която поставяше грим на всички желаещи. Тя показваше и прилагаше директно новите продукти на Estee Lauder. „Имах прекрасна възможност да се срещна със своите клиенти. Благодаря им! Прекарах това време прекрасно като им разказах за любимите си начини и трикове”, сподели в Instagram впечатленията си Виктория.

 

 

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Дизайнерката не пропусна възможността да демонстрира и друга своя страна. Тя бе облечена в червен велурен комплект от новата колекция Victoria Beckham за сезона пролет-лято 2018.

Ден преди това Виктория пусна в интернет и видеоурок, който посвети на козметичните средства за грижа за кожата. Този майсторски клас стана вторият в рамките на рекламната кампания на лимитираната колекция на Estee Lauder и Бекъм.

 

 

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Миналата седмица тя разказа на последователите си как се прави вечерен грим за червения килим.

Източник: бгнес