Виктория Бекъм: Готова съм да стана свекърва!

Виктория Бекъм разкри някои подробности около предстоящата сватба на сина си.

Снимка: @victoriabeckham

Виктория Бекъм разкри някои подробности около предстоящата сватба на сина си.

Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►► Дейвид и Виктория Бекъм ще стават баба и дядо?

Виктория Бекъм бе гост в шоуто на Кели и Райън, където разкри някои подробности около подготовката си да стане тъща. Виктория изглежда е съвсем наясно с всичко, що се отнася за идеалните семейни отношения. Звездата признава, че е имала невероятен късмет с Дейвид: „Това си е жребий. Имах късмета да имам някой, който уважава това, което правя. И уважавам това, което той прави. Просто искахме да сме щастливи, за да имаме и щастливи деца".

Интервюто,разбира се, не премина без въпроси относно предстоящата сватба на най-големия й син - Бруклин и Никола Пелц. Според бъдещата свекърва тя ги подкрепя във всичко: „Те трябва сами да решат как да изградят брака си. И двамата са много щастливи. И мисля, че се справят страхотно! Вълнувам се за тях...“

В заключение Виктория даде съвет, който ще бъде полезен не само на сина й, но и на всички, които се готвят да създадат семейства: „Винаги сме имали близки отношения в семейството си. Дейвид и аз наистина се уважаваме и искаме да го предадем и на децата си. Уважението и равенството са ключови. Бъдете равни дори у дома!“.