Виж своя дневен хороскоп за 24.10.2017

Какво е приготвила подредбата на планетите за днес.

Днес имаш рожден ден? Рождената дата 24.10 е повлияна от две планети – Плутон и Венера, като първата определя зодиакалния ти знак (Скорпион), а втората управлява конкретната ти рождена дата.

Хората, родени днес се славят със своят перфекционизъм и състезателния си характер. Тяхната интуиция, комбинирана с креативност им донася успехи в живота. Що се отнася до лошите черти на Скорпионите, родени на 24.10, сред тях можем да посочим арогантност и прекалена защита на личното пространство.


Дневният хороскоп за 24.10.2017 виж ⇒ тук.


Знаеш ли, че: Днес е й рожденият ден на... чорапогащниците. Великото изделие, без животът ни би бил немислим (сериозно!) е пуснато за продажба за първи път на днешния ден през 1939 г. в Делауеър, САЩ. Година по-късно чорапогащниците пристигат триумфално в Ню Йорк, където жените буквално ги разграбват – продадени са 800 000 бройки само за първия ден.

По време на Втората световна война, чорапогащниците се превърнали в лукс и жените се опитвали да ги рисуват върху краката си с боя. Войниците пък намирали този тип облекло за толкова секси, че според историците много бебета са се родили като плод на любовта между жена и мъж, който й е подарил чорапогащник.