Виж своя дневен хороскоп за 09.11.2017

A kакви ли изненади те очакват днес?

Колкото и да ти звучи до болка познато - позитивните мисли и енергия са супер важни ти да се чувстваш в кожата си. Няма как да бъдеш щастлива, ако не положиш малко усилия. 

A kакви ли изненади те очакват днес? Прочети своя дневен хороскоп ⇒ тук!

Чувстваш се самотна, напрегната или имаш болки в сърцето? Прегърни котка или куче!

Изследвания показват, че когато един човек и животно – например котка или куче - си взаимодействат, и при двете страни се отчита спад на кръвното налягане и намаляване на нивата на хормоните на стреса, докато имунната система се подсилва. Животните могат да се смятат за четириноги терапевти, защото подтикват хората да раздават и получават любов, и насърчават докосванията и милувките. 

Кога беше последния път, когато опита нещо ново?

Вълнуващо е да нарушиш обичайния си цикъл на живот. Когато се впускаш в непознати води и правиш неща, които никога не си правила, ще спечелиш нова перспектива за себе си и света. Може да откриеш умение, което не си и подозирала, че притежаваш, или да се забавляваш повече, отколкото някога си предполагала.

Гледай оптимистично!

Трудно е да продължим да гледаме на нещата от хубавата им страна. Но ако се съсредоточим само върху негативното, ситуацията ще стане дори по-мрачна. 

Голяма част от негативизма, пред който сме изправени, е ненужен. Не е необходимо да следим за всяко бедствие, което съобщават по новините, нито да прекарваме времето си с хора, които фокусират вниманието си върху лоши случки. Слагай розовите очила и го раздай по-оптимистично!