Виж как отпразнувахме 15-ия рожден ден на Essence

На 7 и 8 октомври в Mall of Sofia Essence Cosmetics Bulgaria отпразнува своя празник, заедно със списание Cosmopolitan и много гости, феновете на козметиката и красотата.

Essence Cosmetics Bulgaria отпразнува 15-ия си рожден ден на 7 и 8 октомври в Mall of Sofia по много нетипичен начин – Cosmopolitan организира весело парти, но вместо рожденикът да получава подаръци от гостите, щедро раздаваше такива на присъстващите.

Красивият бранд предложи безброй изненади за всички, които дойдоха да го уважат. 

По време на събитието, гримьорите от The Makeup Academy демонстрираха грим продуктите на марката директно върху лицата на стотиците посетителки, които с нетърпение чакаха реда си. Особено ни впечатлиха актуалните за тази есен сенки за очи essence metal shock, заради техните блестящи, пигментирали текстури, както и гланцовете за устни vibrant shock и metal shock.

Любителките на стробинга веднага забелязаха и другия тренди хит – призматичният хайлайтър стик на Essence, който облива със сияйние стратегически части от лицето – скули, върха на носа и брадичката, зоната под веждите.

Маникюристката на NailArt4Fun  сътворяваше чудеса с маникюра на малки и големи, като тук изненадата бяха не само дълготрайните лакове на Essence, но и пигментите за нокти metal shock в златисто и сребристо - интересни продукти, които ти дава възможност да обсипеш ноктите си с искрящи металически частици.

На всеки кръгъл час, гримьорите правиха грим уроци и разказаха за основните техники, които всяко момиче трябва да знае.

Най-добрите и внимателни „ученици“получиха комплект продукти от марката, а всеки посетител на празника си тръгна със спирала Essence.

Парти настроението течеше в пълна сила и през двата дни, за което можеш да се увериш от видеото, а снимките са във фотоалбума ⇒ тук.