Вечната страст на жените

Има думи, които ни карат да се усмихваме и сърцата ни да бият по-бързо. Определено към тях принадлежат: разпродажба, отстъпка, промоция!

 
 

Има думи, които ни карат да се усмихваме и сърцата ни да бият по-бързо. Определено към тях принадлежат: разпродажба, отстъпка, промоция!

В главите ни има милион мисли и всички те са свързани с една тема. Точно така, може да си купиш мечтаните обувки и чанти на нова намалена цена! CCC обичат да подаряват емоции, затова вече са подготвили малко информация за зимната си #разпродажба.

Това, което обичаме най-много - Разпродажба 2021/2022 в CCC!

Какво си заслужава да се купи на разпродажба?

Всяка промоция е чудесна възможност да добавиш към гардероба си вечни класически дрехи и обувки, както и сезонни съкровища, които блестят още повече на нови, по-ниски цени. Офертите за разпродажба са богат асортимент, така че не е трудно да попаднеш във водовъртежа на отстъпки и да затънеш в мания за пазаруване. Важно е да се върнеш от разпродажбата с ценни стоки, а не да се удавиш в купчина повече или по-малко необходими вещи.

Времето на най-големите промоции е два пъти годишно, когато са в продажба колекции пролет/лято и есен/зима. Разбира се, има много възможности за пазаруване през цялата година, като модните марки предлагат разпродажби в средата на сезона (Черен петък или вечер за пазаруване), но нека си го кажем - най-големите разпродажби са в края на сезона.

И така, в какво трябва да инвестираш по време на разпродажби? На първо място - качество. Това е идеалният момент да добавиш някои класически кожени ботуши, елегантни ботуши или високи токчета към гардероба си. Също така е подходящ момент да си купиш зимно пухено яке, вълнено палто или екстравагантни аксесоари. Но промоциите също ти дават възможност да купуваш сезонни тенденции. Така че, ако си си набелязала сребърни обувки на висок ток, оригинални токчета или пухкави чанти от дълго време, точно сега можеш да си ги купиш на по-ниска цена! Използвай момента, когато пазарът ти дава големи възможности. (Можеш да си купиш обувки от CCC онлайн, както и в магазините).

CCC – обувки, в които си струва да инвестираш!

Разпродажбата, особено на обувките, е идеален момент не само да допълниш гардероба си с мечтаните модели, но и с тези, които са необходими в ежедневието ти.

Струва си да инвестираш в класически кожени високи ботуши. На първо място, те винаги са модерни и могат да служат няколко сезона. Изработени са от висококачествена кожа, така че можеш да си позволиш първокласни обувки. В офертата на CCC ще намериш в разпродажба обувки от Lasocki, Gino Rossi, Badura, чиито стил ще подхожда на каквото решиш да облечеш.

Фокусирайки се върху обувките, разпродажбите на CCC са идеалната възможност да си купиш и класически и елегантни модели на високи токчета. Те не излизат от мода и трябва да заемат постоянно място в гардероба ти. Така че, ако ти липсват класически черни обувки на висок ток, сега имаш шанса да си вземеш на намалена цена.

Какъв друг вид обувки си струва да купиш на разпродажба?

Очевидно модерни! Може да си позволиш тенденциите на сезона, тъй като цените падат драстично! Купи си ботуши с нагъната горна част, високи до коляното от велур или ботуши с рокерски детайли. Направи голямата крачка с новите си обувки и избери от зашеметяващите модели на Jenny Fairy, DeeZee или Quazi.

Дамски чанти CCC

По време на разпродажба всички ходове са разрешени! Така че защо да се ограничаваш до купуването само на една чанта? Инвестирай във вечна премиум кожена чанта, която ще бъде полезна във всяка ситуация, но не забравяй, че две чанти са по-добре от една! Така че избери тенденцията на сезона (да, кожена чанта!) По време на промоцията може да си избереш и дамски чанти за специален повод или, гледайки напред в близкото бъдеще, вече да се запасиш с аксесоари за новия сезон в красиви пастелни цветове.

Мъжки обувки (с намаление)

По време на разпродажбата в CCC можеш да откриеш и нещо вълнуващо за половинката си. Специално внимание заслужават мъжките ботуши и обувки. В CCC ще ги намериш сред марките Bugatti, Gino Rossi или Lasocki. CCC предлага широка гама от маратонки от Reebok, New Balance, Adidas или Puma. Провери в магазин CCC или на ccc.eu!