Вече можеш да разбереш дали гаджето ти изневерява в Tinder

Създадоха начин да разбереш дали партньора ти не се среща с други жени в приложението за онлайн запознанства Tinder.

Искаш да разбереш дали гаджето не си урежда срещи в приложение за онлайн запознанства Tinder? Вече е възможно да го направиш!

Естествено, ти самата можеш да си инсталираш Tinder и да разглеждаш снимки на мъже, докато не попаднеш на тази на гаджето или да помолиш приятелка да го направи. Но по-лесният вариант да спипаш приятеля си е в изневяра е нов сайт, който ти дава право да търсиш Tinder потребителите.

10 признака за мъжка изневяра!

Сайтът Swipebuster, който беше пуснат миналата седмица таксува по 5 долара за три търсения в Tinder. Всичко, което трябва да направиш е да напишеш първото име на човека, възраст, пол и дали има вероятност той да използва приложението за онлайн срещи. За секунди, сайтът ти връща резултатите, включително профилни снимки, последното време тя или той е отварял Tinder и дали този човек търси жени.

Според списание Vanity Fair, сайтът Swipebuster е нагледен пример за това как може да се иззема информация в интернет и колко незащитени са личните данни на хората в онлайн пространството. „Има прекалено много данни, за които хората дори не подозират“, казва в интервю със списанието един от създателите на сайта, който предпочете да остане анонимен. - Не само, че хората споделят твърде много лични данни за себе си, но компаниите не им дават достатъчно указания за рисковете“.

Той се надява, че от Tinder ще забележат пробива в информацията си и ще направят невъзможно извличането на данни от трети лица.