Вече е ясно точно колко са високи Меган и Кейт

Все пак надникнахме да се информираме какъв е точният ръст на половинките на принц Хари и принц Уилям.

Ще си кажеш: „Ама, какво ме интересува?“ И ние това се попитахме, но все пак надникнахме да се информираме какъв е точният ръст на половинките на принц Хари и принц Уилям.

Ето защо всички обожават стила на Меган Маркъл. Виж в галерията със снимки.

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►►Триковете за красота на Меган Маркъл. Прочети ги! Приложи ги!

Поданиците на британската кралица се интересуват от всичко, свързано с кралското семейство: от това какво ядат на закуска до какво обличат и къде прекарват уикендите си.

Наскоро стана известна и друга (видимо ценна за британците!) информация: какъв е ръстът на двете херцогини – Катрин Кеймбриджка и Меган Съсекска.

Кейт Мидълтън: стилна и женствена. Вдъхнови се от галерията долу.

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►►Още нещо за елегантния стил на Кейт Мидълтън.

Разбираме терзанията на англичаните – всяко съвместно излизане на двете знатни особи се обсъжда със седмици. Феновете им знаят за тях всичко, но има информация, която и до ден днешен си оставаше недостъпна. Сега обаче един от въпросите има отговор. И ние го знаем!

Най-накрая на напористата западна преса се отдаде да разбере какъв е ръстът на херцогините. Както съобщава изданието Popsugar, съпругата на принц Уилям е висока 180 см, а Меган Маркъл е по-ниска от нея с 10 см.

Известно е също, че Елизабет II е най-ниска в кралското семейство – височината й е 164 см. Според данните на сайта Уилям и Хари са по-високи от 190 см.