Вече е потвърдено! Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън очакват първото си дете

Суки Уотърхаус потвърди слуховете за бременност: певицата излезе на сцената на фестивала Corona Capital в Мексико Сити в лъскава, тясна рокля, която подчертаваше заобленото ѝ коремче. Зрители публикуваха кадри от нейно участие в социалните мрежи.

от

„Мислех да облека нещо искрящо днес, за да ви разсейвам от каквото и друго да правя“, каза Суки от сцената. Думите ѝ предизвикаха бурни аплодисменти. „Не съм сигурна обаче дали проработи“, добави тя.

© Getty Images

Слуховете за бременността на 31-годишната певица и актриса се появиха в края на октомври, когато тя се появи на вечерта GO Gala в Лос Анджелис: Суки имаше заоблено коремче. Това ще бъде първо дете за нея и приятеля й Робърт Патинсън.

Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън се срещат от 2018 г. Дълго време те криеха връзката си, въпреки че многократно бяха снимани заедно, но в края на миналата година се появиха заедно в обществото.

Наскоро Суки също сподели, че живеят заедно от доста време и каза, че се чувства комфортно в отношенията си с актьора след няколко неуспешни връзки, включително и тази с Брадли Купър, която завърши с депресия за Суки.

Робърт Патинсън спал на надуваема лодка

Вижте повече

Робърт Патинсън спал на надуваема лодка

И така шест месеца...