Успешен, удивителен, умопомрачителен секс

Още довечера!

 
 

Понякога те навестяват притеснения доколко си добра в леглото? Абсолютно безсмислено е! Защото в момента, в който пожелаеш, може да придвижиш похотливия си живот поне едно ниво нагоре. Доста по-лесно е, отколкото предполагаш. И ключът към успешния, удивителен, умопомрачителен секс е в теб.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

►►►Не прави секс, само защото...

Още довечера!
Понякога те навестяват притеснения доколко си добра в леглото? Абсолютно безсмислено е! Защото в момента, в който пожелаеш, може да придвижиш похотливия си живот поне едно ниво нагоре. Доста по-лесно е, отколкото предполагаш. И ключът към успешния, удивителен, умопомрачителен секс е в теб, гарантира Ина Сарафова.

Я сега да вдигнат ръка всички, които нито веднъж не са натискали рязко спирачки на горещия си устрем, след като през главата им е минало: "Стой, ами ако не се получи като хората?" Да... май няма гора от ръце. Няма нито една даже. Това въобще не е учудващо. Ако не е едно, ще е друго: или те е срам от повечкото сантиметри тук-таме, които ще лъснат в цялата си прелест, или се притесняваш да дадеш тон за еротичен екшън, защото може да те отрежат, или предпочиташ да правиш само нещата, в които си съвършена, отколкото да рискуваш да станеш смешна, или държиш да не палите лампите... Даже най-изпечените прелъстителки на този свят си имат своята ахилесова пета. Добрата новина е, че въпросното слабо еротично място може да бъде елиминирано! Трябва само да го обуеш в ботушче от железобетонно самочувствие. Нашите страстни пътеводители ще ти покажат как да нажежиш своите нива дързост и да подариш на другарчето си по легло най-добрата нощ в живота му! Впрочем, защо пък нощ...

Теб те притеснява
Да се отпуснеш по време на орален секс

Обикновено с френската любов нещата стоят в двете крайности - може да бъде или източник на невероятна наслада, 100% чисто удоволствие, или супер конфузна територия, която да се превърне в причина либидото ти за секунди да достигне точката на замръзване. Всичко зависи изцяло от твоята нагласа. "Няма да забравя първия път, в който първото ми гадже се опита да го направи, си спомня Анелия (23 г.) - Бях шокирана и не му позволих. Трябваше да се мине доста време, докато разбера какво пропускам." Напълно нормално е да се притесняваш как изглеждаш, миришеш или си на вкус, но няма как да изпиташ удоволствие, ако не пренебрегнеш всички тези страхове и не се отпуснеш. Ето ти още един стабилен довод да го направиш: проучване, в което са взели участие 2000 жени, установява, че нашият пол е толкова по-задоволен сексуално, колкото по-малко се притеснява от интимната си зона № 1.

Елиминирай притесненията
В този случай водата е твоят най-добър приятел. Започни с вътрешна профилактика, като увеличиш количествата вода, които пиеш. С това елементарно трикче "отмиваш" токсините в организма си, които могат да повлияят кофти върху вкуса и мириса ти. И преди Момента си вземи душ. Или направо пренеси похотливото ви интро във ваната. Така хем ще се почувстваш най-сигурно от хигиенна гледна точка, хем горещата вода ще увеличи притока на кръв към повърхността на кожата ти, като те направи супер чувствителна към допира на твоя човек. И накрая го помоли изрично за много бавен и внимателен подход. Нека първо да се съсредоточи върху областта на корема, после да се прехвърли върху бедрата и постепенно да стеснява чувствените кръгчета около похотливия център. За да не докарате процеса до точката на заспиване, вкарайте следното основно правило: той не бива да се задържа повече от 5 секунди на едно място. След няколко минутки от това сладко-мъчително кръжене ще си забравила всичките си притеснения относно продължението по същество.

Бъди дръзка
След като вече си открила топлата вода, пардон, топлата вълна наслада от оралните ласки, е време да качиш нещата още едно чувствено стъпало нагоре. Следващото късче информация ще ти бъде от полза за целта. Според западно проучване жените, които не залагат на 100% натурален вид от кръста надолу, се радват на значително по-високо похотливо самочувствие в сравнение с поклонничките на максимата "както Господ ме е създал". А що се отнася до палавия вкус на мъжете, данни от същото изследване сочат, че на особена почит се радват бразилската лентичка и пълната интимна голота. Този тип прически си носят и своите два невероятни чувствени бонуса: липсата на защитната бариера на косъмчетата улеснява и услажда достъпа за половинката ти и обостря многократно чувствителността и насладата за теб. Така че няма как да не усетиш разликата в похотливо отношение.Теб те притеснява
Да се излагаш чисто гола пред погледа му

Помниш ли как Бриджит Джоунс се обличаше, наметната до ушите в юрган, за да скрие... в общи линии всичко от шията надолу, което било "несъвършено"? Малко преувеличена, но в общи линии позната реакция. Ти също си мислиш как да маскираш някое и друго недостатъче, когато се стигне до момента на голата истина, нали? Тогава ни дай обещание още сега, че ще опиташ да спреш да се притесняваш за глупости. Имаме прекрасна новина за теб! Въобще не е сложно да го направиш! Първо, трябва да престанеш да си вкарваш автоголове. Тоест да не мрънкаш за кусурите си на гаджето си, защото: а) това наистина ще го накара да ги забележи и б) въпросните притеснения само ще ви попречат да си прекарате супер. И второ, опитай да се концентрираш върху физическите усещания от допира на ръцете и устните му до тялото ти, а не върху потока размисли на тема съвършенство, който препуска из главата ти. От целия хаос на притесненията ти просто няма полза. Защото мъжете са биологично програмирани по време на секс да не забелязват физическите недостатъци на партньорката си (за подробности виж статията 9 сладки тайни за мъжката възбуда). Три пъти "Ура!" за майката природа!

Елиминирай притесненията
За начало предприеми тактиката "ни риба, ни рак". Тоест, избери поза - нещо средно между възможно най-благовъзпитаната мисионерска и доста откровените ездачка и кучешка. Легни на ребро и с гръб към твоя човек, повдигни горния си крак и го поеми в себе си. Страничните лъжички позволяват на гаджето ти да гали цялото ти тяло, без да се чувстваш директно безпощадно изложена на погледа му. Докато той плъзга ръце по гърдите, стомаха и външната ти точка на удоволствието, ти можеш да се потопиш изцяло в екстаза си, без притеснителната мисъл как ли изглеждаш, наблюдавана отстрани.

Бъди дръзка
Вече опита лъжичките и количествата изпитана наслада плюс възхищението на гаджето ти те увериха, че всъщност изглеждаш ужасно по-сладко, отколкото някога си предполагала? Значи е време да пробваш нещо още по-горещо! Избери ездачката, като с другарчето ти по страст сте тет-а-тет. И полегни назад, като поставиш ръце върху пищялите му. Това е перфектният визуален ъгъл, под който стомахът ти изглежда идеално плосък, а гърдите - апетитно повдигнати. Ако все още имаш известни резерви доколко е добре да се изложиш на такъв супер панорамен похотлив показ, придърпай раменете на твоя човек към себе си, така че двамата да минете в седеж, с преплетени крака и прилепени плътно стомаси. Тази поза е ужасно интимна, понеже можете през цялото време да се целувате, както и да се прегърнете. И накрая, ако се притесняваш от тръскането на гърдите ти, сложи оскъден секси сутиен.

Теб те притеснява 
Да му предадеш юздите на контрола

Колкото и парадоксално да звучи, да позволиш на твоя човек да те поглези в леглото, често се оказва доста трудна задача. Понеже нашият пол по природа, а често и по възпитание е склонен да се раздава и да оставя собствените си нужди на второ място след тези на любимите хора. Освен това ако оставиш еротичния развой изцяло в ръцете на мъжа, поемаш риска той да пришпори темпото точно в неподходящия момент и по този начин неумишлено да те лиши от крайната ти точка. ОК, въпросните доводи не са лишени от основание и логика. Обаче това е песимистичната гледна точка към ситуацията. А оптимистичната гласи: ако поставиш другата страна начело на палавия парад, ще ти се махне от главата грижата и за нейния оргазъм. И ще можеш да съсредоточиш всички средства и сили за обезпечаването на своя собствен.

Елиминирай притесненията
Преди да му връчиш жезъла на пълна похотлива власт, трябва да му подскажеш кои маневри дават особено висок резултат върху теб. Той ще оцени твоя еротичен принос високо, стига да запазиш страстното му самочувствие, като пропуснеш наставленията тип първи клас, както и назидателното конско. Вместо това си поиграйте на "топло - студено": нека той да има пълен достъп до цялото ти тяло, а ти просто трябва да го насочваш с помощта на двете думички. Скоро ще има перфектна представа за стонопораждащите ти зони. Или пробвай показна обиколка на забележителностите: хвани ръката му и я придвижи по най-горещия си телесен маршрут, като му подскажеш и начина, по който искаш да те докосва. И за вдъхновение му шепни колко много искаш да го направи. Най-добре запази тона си нисък и плътен, защото така ще звучиш най-секси и не подценявай силата на супер простичкото "Да!". Сега вече си готова да легнеш по гръб в пряк и преносен смисъл и да сдадеш контрола.

Бъди дръзка
След като твоят човек вече разполага със супер добра представа как да ти достави удоволствие, му връчи възможно най-силния знак за доминация, като го помолиш да ти завърже очите. Изключването на зрението като сетиво по време на секс е ужасно възбуждащо, защото когато не знаеш какво предстои да се случи, цялата ти нервна система е на тръни, което прави всеки похотлив миг многократно по-интензивен. Това също така те кара да разчиташ на останалите си сетива, които за компенсация се обострят.

Теб те притеснява
Да инициираш секс

Естествено, че си е леко плашещо. Ами ако той ти откаже? Срам и унижение! Истината обаче е, че такова развитие в над 99.9% от случаите няма. Доста успокояваща цифра, не мислиш ли? Освен това в над 99.9% от случаите рокадата на еротичните роли разпалва невероятно страстите. Мъжете са свикнали да правят първата стъпка, ето защо се усещат особено секси, когато ти им се нахвърлиш. За тях няма нищо по-възбуждащо от жена, която преследва собствените си сексуални нужди, така че след като поемеш еротичната инициатива, половинката ти ще те иска още повече. Друг въпрос е, че изземването на страстния контрол ще увеличи като цяло самоувереността ти - не само в спалнята, а и извън нея.

Елиминирай притесненията
Добрата новина е, че не се налага да направиш нещо кой знае колко порочно или агресивно, за да настроиш един мъж на еротична вълна. Всичко, което го наведе на мисълта за секс, ще ти свърши прекрасна работа. Ето няколко идейки. Докато си вземаш душ, остави вратата на банята открехната. Звукът на водата и мисълта за теб - мокра, гола, топла и ухаеща сладко, са напълно достатъчни да го вдъхновят. Един горещ sms към края на работния ден, час-два преди да се срещнете, също е много добро попадение. Или небрежното преобличане, докато той е някъде наоколо. Вярно, че не си му скочила директно на врата, но това съвсем не означава, че не си го провокирала той да скочи на твоя.

Бъди дръзка
Помоли го да седне на пода с гръб, опрян в стената и бавно клекни в него, докато си стъпила стабилно на земята. Облегни се с ръце на стената и започни да правиш клекове, като сменяш ъгъла и дълбочината на проникването. Достатъчно е да кажем, че в тази поза държиш всички възможни фактори на собственото ти удоволствие под свой контрол. И ако не достигнеш невероятна крайна точка, можеш да виниш само себе си. Що се отнася до нивата на удоволствие на другарчето ти - о, въобще не се притеснявай за тях. Той ще изпадне в ням възторг от гледката, от мързела, който му се отрежда и от свободата да те докосва с двете си свободни ръце, където си поиска. Ей, замалко щяхме да забравим - това е супер полезна тренировка за бедрата и седалището.

Теб те притеснява
Че си скучна, понеже обичаш мисионерската

Едно от невероятните неща, свързани с добрата стара класика "той е отгоре", което няма да се изтърка с времето, е силното усещане за близост в нея. Защото де факто вие сте плътно прегърнати от глава до пети. И лицата ви са удобно близо за целувки, както и за непрекъснат визуален контакт. Още една причина да не я изключваш от репертоара си: само защото твоят човек избира темпото, това не означава, че ти нямаш грам дума и власт над ставащото. Не се страхувай да експериментираш и да добавиш нови чувствени измерения към така познатата конфигурация!

Елиминирай притесненията
Опитай техниката, известна като плътско равнение. След като той е в теб, се повдигни нагоре, така че основата на пениса и тазовата му кост да застанат на едно ниво с твоята външна точка на удоволствието. Вместо да използвате тласъци, се люшкайте.

Бъди дръзка
Готова ли си да стигнеш малко по-напред? Създай по-благоприятно в G-отношение чувствено разпределение, като свиеш колене към гърдите си или подложиш възглавница под задните си части. Ако си по-гъвкава, може да сгънеш коленете и да сложиш стъпала на гърдите му. Или да прилепиш крака плътно към леглото, да ги изправиш и да стегнеш бедрата за по-здрава плътска прегръдка.

Секс трикове за горещ секс: разучи ги от галерията долу

Галерия: Секс трикове за горещ секс

Виж всички снимки

Нажежи неговото горещо Аз
Мъжете също изживяват сериозни кризи в самоувереността. И те са свързани с...

... любовните дръжки
Окуражи го с куп добре премерени комплименти. Докато се облича например, направи така, че да види как си се втренчила гладно в голото му тяло. Или просто му се нахвърли.

... размера
Твоят човек няма нужда от бомбастични прякори от сорта на “таране мой”, за да се почувства достатъчно надарен. Простичката истина гласи, че на мъжа му е достатъчно да знае, че си задоволена напълно (естествено, от него). Опитай това трикче, за да извлечеш максимума от физиологичната наличност: в кучешката наведи кръста надолу, за да постигнеш максимално дълбоко проникване, съчетано с G-екшън.

... представянето
Понякога просто няма да се стигне до момента, в който виждаш звездите на 7-мото небе, и това е ОК. Обаче да се преструваш, че си в екстаз, когато очевидно не е така, е не само нечестно, но и безполезно. Така твоят човек никога няма да се научи да ти доставя повече удоволствие. "Страхотно е, обаче не знам защо тялото ми в момента дава заето. Хайде да пробваме друго, пък после може и да се върнем на това." Схвана линията на поведение, нали?

... началото
Ако на него често му се случва да изгуби ерекция след включването на презерватива, най-вероятно това се получава заради похотливата пауза по време на слагането. Следващия път отвори предварително опаковката и я постави на удобно близко място. Най-добре - в комбинация с овлажнител на водна основа. Когато той е готов, сложи малко от овлажнителя в дланта си и приложи малко ръчна работа, докато слагаш презерватива. Може да включиш и орална инициатива за максимално покачване на тръпката.