Усмихната, успешна, удивителна... и сияйна!

Както сама знаеш добре – това е девизът на всяко cosmo момиче (и неговата невероятна, озарена и сияйна кожа!). А вълшебните думички са: самоувереност и Bright Boost!

Снимка: iStock
Снимка: iStock

И има защо! Да бъдеш, успешна, усмихната и удивителна (а ти всъщност си!) постоянно е трудно. Няма как да не признаем, че в забързаното ежедневие на 2022-ра година това си е направо предизвикателство! Но ти го можеш, защото си прекрасна и не бива да го забравяш дори за миг!

Възрастта, както и килограмите са просто цифри – ти изглеждаш зашеметяващо и е добре да бъдеш една идея по-малко критична към себе си (наблюдаваме те!). Тичаш на работа, по лични задачи, винаги си в помощ на семейство и приятели, и винаги си готова да се отзовеш – когато, колкото и както трябва... А организмът, психиката и външният ти вид остават за „свободното време“, което е все по-рядко и по-рядко, нали? И всичко това е прекрасно, но още по-прекрасно ще бъде ако спреш за момент и си помислиш – защо демонстрираш пренебрежение към себе си? И то изявено! Не спираш, не ядеш и не спиш, за да помогнеш на всички и да ги направиш спокойни и щастливи, а ти? Кой ще се погрижи за теб? Кой ще ти каже да спреш и да си обърнеш внимание?

Хей, здравей! Ние сме тук!

Идваме да ти напомним, че е прекрасно да имаш много хора в живота си, които имат истинска нужда от теб, но ти си си най-важна (колкото и егоистично да ти се струва, че звучи). И е време да го осъзнаеш, преди да е станало късно.

Кога последно се погрижи за себе си?

И как?

Имайки предвид, че си тук и четеш този материал, то ти непременно си видна представителка на cosmo съсловието, което винаги ще е тук, за да те подкрепя и да ти напомня важните неща. Като например, че трябва да спиш достатъчно време, за да се възстановиш, да се храниш правилно и здравословно, да се движиш и съвсем не на последно място – да се грижиш за външния си вид. Не! Да се грижиш за косата и кожата си не е проява на „кифленско“ поведение, а възпитание и самосъзнание. Истински израз на обич към най-важния човек – теб самата!

Признай си – понякога отделяш повече време и внимание на косата си, защото тя е най-видимия външен елемент, който се забелязва от самолет и не може да излезеш с приятелка, да отидеш на работна среща или да си платиш сметките с мазна и рошава коса (под нивото ти е!). И затова непременно ще се изкъпеш, ще стилизираш косата си и чак тогава ще излезеш, нали? А лицето?

Обичайна, тъжна, картинка – с груби движения и в бързината нанасяш продукт, който винаги ти е под ръка, понякога преди него може да намажеш лицето си със слънцезащитен крем предварително, а понякога и забравяш напълно, малко хайлайтър, пудра, спирала и си готова?

Да вдигнат ръце всички, които не го правят! Май няма такива. И оправданието ти винаги е: нямам време за повече! Е, няма да те изненадаме като ти кажем, че това е най-голямата грешка, която допускаш!

Както може да се изтощиш след дълга седмица в работата и имаш нужда от възстановяване (най-често просто да поспиш, да хапнеш хубава храна и да се порадваш на малко свободно време), така се изтощават и косата и кожата ти, но се възстановяват много по-трудно от организма и тялото. Особено лицето!

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Кожата ти (не само на лицето, но там най-много!) бързо може да загуби блясъка, сияйността и младежкия си вид. И вече връщане назад няма – освен ако не се подложиш на куп скъпи и болезнени процедури. Затова ти предлагаме да се вземеш в ръце, още докато е време, и да се погрижиш за себе си – в пълен план!

Да започнем от визитката ти – лицето! До болка ти е набито в съзнанието – измиване, почистване, хидратация, подхранване, измиване, почистване, хидратация, подхранване, измиване, почистване, хидратация, подхранване... а правиш ли го?!

Типично в наш стил: имаме жокер в ръкава: серията Neutrogena® Bright Boost.

На твоето внимание и услуги: Bright Boost Озаряващ гел-крем, Bright Boost Озаряващ Нощен крем, Bright Boost Озаряващ пилинг крем, Bright Boost Озаряващ серум, Bright Boost Озаряващ ултра лек флуид SPF 30. И воала! Отново можеш да излезеш навън и да блестиш!

Неоглюкозаминът

Серията Neutrogena® Bright Boost ти осигурява по-сияйна кожа, само за една седмица*!

  • Предотвратява стареенето на кожата и ускорява 10-кратно естественото обновяване на повърхностните кожни клетки, възвръщайки блясъка на кожата**.
  • Хидратира и намалява производството на меланин, подобрявайки тонуса на кожата.
  • Предотвратява сухотата, неравномерния тен и фините линии, подходящ за всеки тип кожа.
  • Подпомага естествената регенерация на кожните клетки.
  • Освежаващ аромат и лек състав.

Иновативното в серията, което е и съкровището, е Негово Величество Неоглюкозаминът.

Неоглюкозамин (Neoglucosamine®) е аминозахар, която подпомага възстановяването и озаряването на кожата. Точно както хиалуроновата киселина повишава хидратацията, Neoglucosamine® придава блясък на кожата. За разлика от другите изсветляващи съставки, той е градивен елемент на хиалуроновата киселина, който помага за регенерацията на кожата за по-свеж и сияен тен.

Какво представлява Неоглюкозаминът®?

Досега вероятно си чувала за AHA, PHA и хиалуроновата киселина. Е, време е да се запознаеш с най-новата съставка за изсветляване на кожата на пазара. Неоглюкозаминът® е аминозахар, която подпомага възстановяването и озаряването на кожата. Точно както хиалуроновата киселина засилва хидратацията, Неоглюкозаминът® разкрива яркостта на кожата. За разлика от други изсветлители на кожата, Неоглюкозаминът® всъщност е градивен елемент на хиалуроновата киселина, която помага за обновяването на кожата за по-свеж, по-сияен тен.

Как действа Неоглюкозаминът?

На всеки 30 дни тялото естествено регенерира повърхностния слой на кожата. Това се нарича повърхностен клетъчен оборот. Но понякога тези стари клетки на кожата не падат и тогава тенът ти започва да изглежда матов. Но какво точно е матовата кожа? Просто казано, матовата кожа е резултат от дехидратация, неравномерен тон и текстура.

За да се справи с това, неоглюкозаминът работи за задоволяване на трите ключови нужди от изсветляване на кожата:

Обновяване: доказано е, че неоглюкозаминът повишава обновяването на повърхностните клетки 10 пъти** по-бързо от кожата, която не е третирана. Той ускорява процеса на обновяване на кожата ти, като помага на старите клетки да се отлепят.

Равномерен тон: за да осигури по-равномерен тен и текстура на кожата, Неоглюкозаминът® намалява появата на тъмни петна, като нарушава производството на пигментация на кожата.

Хидратация: като градивен елемент на хиалуроновата киселина, Неоглюкозаминът® е ефективен за хидратиране на кожните клетки за сияен тен.

Освен това, Неоглюкозаминът® дори е полезен за заличаване на фини линии!

Ако вече си убедена в способностите на озаряващата серия – не губи време, а бързо си изгради нов навик и сподели и с приятелка! После ще ни благодариш.

* Проучвания върху доброволци, използвали гел крема (32 жени).

** in-vitro изследване.