Упътване за нетолкова романтични целувки

Хубавите целувки могат да те отведат до спалнята или до задната седалка на колата, докато другите могат да накарат хормоните ти да се усъмнят в съществуването си! Ето някои от най-гадните видове целувки, както и съвети как да се спасиш от тях.

 
 

Хубавите целувки могат да те отведат до спалнята или до задната седалка на колата, докато другите могат да накарат хормоните ти да се усъмнят в съществуването си! Ето някои от най-гадните видове целувки, както и съвети как да се спасиш от тях.

►►► Секси изкуството на натискането: овладей го

Как да го съблазниш в зависимост от зодията му? Отговорът се крие в галерията долу:

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

Засмукване

Когато се стигне до целувката, някои момчета предпочитат да правят в устата ти кръгчета с езика си, но има и такива, които го пъхат и изкарват от устата ти. Най-лошата част? Може вербално да се окаже трудно да ги накараш да спрат, защото нали си засмукана…Отблъскването не е идея, защото посланието ще е друго, затова препоръчваме гъделичкане.

Майсторът на слюнката

via GIPHY

На всички ни харесва блестящата кожа, но не и когато е цялата във слюнки. Виж сега, усещането и миризмата са гадни, но единственият начин е да спрете и да му покажеш видео на кучета, които пускат лиги (предполагаме, че това няма да го вдъхнови допълнително).

Гризач на устни

Да се разпалиш преди секс може да е много чувствено, а и обстановката ще стане много гореща. Гаджето може да си мисли, че това за теб е върховно изживяване, като ти хапе устните, но може накрая да имаш нужда от медицински консумативи за овладяване на щетите. Такъв тип любител на целувките може, освен да те накара да се чувстваш неудобно, и да пострадаш физически. Затова си направи услуга и го отблъсни.

Човешки кактус

Повечето жени обичат лицето на мъжа да е окосмено под някаква форма. Било то брада, мустаци или двете заедно. Въпреки това, при търкане кожата се възпалява и разранява. Ооох! Намажи се след това веднага с крема за ръце от чантата ти или какъвто друг овлажнител имаш.

Напукани устни

Сухите устни правят неудобна всяка сесия с целувки. Окуражи го да инвестира в балсам за устни, който да запази влажността на устата му. Ако не искаш нищо да попречи на целувките му, предложи му твоя балсам за устни и кажи, че така ти е по-вкусно.

Лош дъх

via GIPHY

Момчето изглежда страхотно, красиво, с мускули и изобщо е всичко, от което ти се подкосяват краката. Но щом се наведе да те целуне, се дърпаш назад заради не толкова добрата му устна хигиена. Спокойно му кажи, че добрият дъх е на дъвка разстояние.

Певецът

Пет секунди след като сте си допрели устните започваш да се чудиш откъде идват тези странни звуци. Оказва се, че любовникът обича вербално да изразява какво усеща в момента. Ако не настъпи и миг тишина, направо се оттегляй, не се мъчи и му кажи, че любовта е умряла.