Уникалният ZOMBIE BOY пристига у нас за HALLOWEEN

Легендата Victor Calderone ще пуска музиката на партито

Традицията повелява – HALLOWEEN в София се празнува с YALTA CLUB.

Галерия: Звездните превъплъщения за Хелоуин

Виж всички снимки

„Тази година искахме всичко да е още по-мащабно и да дадем шанс на повече хора да видят нашия HALLOWEEN на живо, това е и причината да се спрем на АРЕНА АРМЕЕЦ. Останалите зали просто ни отесняха. Сценографът и букинг екипът работят от няколко месеца по шоуто и се радваме, че успяхме да впечатлим Rick Genest с нашата концепция. Освен него ще видим и още доста артисти, а относно музиката – тук няма място за компромиси и експерименти. Залагаме на сигурното и най-доброто възможно – Victor Calderone и Liubo Ursiny.”

Галерия: Най-бруталният грим за Хелоуин

Виж всички снимки

Zombie Boy, роден като Rick Genest, е канадски артист и модна икона, която със сигурност ще подложи на изпитание вашите представи за красота. Той изглежда като ходещ мъртвец, но рисунките по тялото му заинтригуват и вдъхновяват много хора в последните няколко години. Той е една от най-обсъжданите личности в социалните мрежи, с милиони фенове по света, които искат да знаят всичко за иконата, музата, фрийк шоу артиста, изпълнителя и модела – ZOMBIE BOY. 

Галерия: 8 Хелоуин визии, взети от модните подиуми

Виж всички снимки

Младият мъж, покрит изцяло с татуировки, се прочува през 2011 г. благодарение на стилиста на Лейди Гага и креативен директор на Thierry Mugler – Никола Формичети, който го избира за партньор на поп дивата за музикалния клип на „Born This Way“.

Татуировките на Рик струват повече от 20 хил. долара и рисуването им е продължило над 10 години. Той има два рекорда Гинес за най-много татуирани буболечки (176) и най-много татуировки на човешки кости (139). Предстои му да покрие и оставащите 20% от кожата си.