Ума Търман: на 15 прави аборт от по-възрастен мъж

Актрисата разкри своя дълго пазена тайна.

- Новият закон в Тексас за абортите продължава да предизвиква бурни спорове.

- Ума Търман разкри своя дълго пазена тайна.

Впечатляващи снимки на бременни звезди - в галерията долу

Галерия: Впечатляващи снимки на бременни звезди

Виж всички снимки

►►►Ума Търман стана майка за трети път

Прекъсването на бременността е възможно приблизително до 6-ата седмица. По-късно вече се чува сърцето на плода. Новият закон в Тексас предизвика редица коментари. Хората се разделиха на лагери, но повечето са на мнение, че подобни забрани няма да доведат до нищо добро.

Ума Търман не можа да остане настрани от скандала. Звездата от „Убий Бил“ е крила своята тайна от младостта. Но сега реши, че повече няма да мълчи.

Актрисата разказа, че е направила аборт, когато е била на 15 години. Тя не скри, че често се сеща за този ден и много страда. Само че тогава не е имала избор.

По това време тъкмо започва кариерата на Ума. Била влюбена и забременяла от по-възрастен мъж. Нямала пари, тогава живеела в Европа. Целият й багаж се събирал в един куфар. Всичко се случва в Германия. Актрисата с ужас се сеща за чувствата, които е изпитала тогава.

„Преживях ужасна физическа и морална болка“, разказва тя. Само че Търман е на мнение, че си я е заслужила. При това, според думите й, този закон ще накара жените да страдат, защото всяка от нас трябва да има избор, а обстоятелствата понякога не позволяват да родиш заченатото дете.