Уинона Райдър защити Джони Деп в съда

Уинона Райдър защити своята бивша половинка Джони Деп в спора на актьора с Амбър Хърд, която повдигна обвинение в съда за домашно насилие.

Уинона Райдър защити своята бивша половинка Джони Деп в спора на актьора с Амбър Хърд, която повдигна обвинение в съда за домашно насилие.

►►► Амбър Хърд призна, че е посягала на Джони Деп

Най-драматичните холивудски раздели в историята. Виж кои са те в галерията долу:

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

„Наясно съм с обвиненията за насилие, които се превърнаха в публични през последните години, благодарение на бившата жена на Джони Деп – Амбър Хърд. Познавах Джони много добре преди години. Бяхме двойка в продължение на 4 години и аз го чувствах като най-добър приятел, толкова близък до мен, сякаш бе част от семейството ми. Считам връзката ни за една от най-важните в живота ми“, заяви Райдър в съда, цитирана от The Blast.

Уинона признава, че не е била свидетел на отношенията между Джони и Амбър, но обвиненията срещу актьора я карали да се чувства шокирана, объркана и ядосана.

„Идеята, че той е насилник, е толкова далечна от образа на Джони, който познавах и обичах. Не мога да разбера тези твърдения. Той никога не е бил враждебен към мен. От това, което съм виждала, знам, че никога не е бил лош нито към мен, нито към когото и да е било. Чувствах се в безопасност с него“, добавя Уинона.

„Не искам да набеждавам никого в лъжа, но базирайки се на отношенията ми с Джони, не мога да повярвам, че тези ужасяващи обвинения са верни“, завършва Райдър.