Уилям и Кейт са разочаровани

Плановете на Меган и Хари, как да отпразнуват първия рожден ден на Лилибет, разочароваха Уилям и Кейт.

Плановете на Меган и Хари, как да отпразнуват първия рожден ден на Лилибет, разочароваха Уилям и Кейт.

Меган Маркъл: всички обожават стила й! Припомни си го в галерията долу:

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►► Меган и Хари пристигнаха изненадващо в Лондон

Задава се поредната семейна драма.

Времето лети много бързо! И ето, че на 4 юни бебе Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор ще отпразнува своя първи рожден ден. Дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл досега не се е появявала официално в публичното пространство, но степента на интерес към принцесата е феноменална! Първо, тя носи двойно име - Лилибет Даяна, което напомня за двете най-важни британски аристократи - Елизабет II и лейди Даяна. И второ, като жител на Калифорния, тя все още остава официален наследник на трона на Великобритания.

Снимка: Instagram

Принц Хари и Меган Маркъл планират да отпразнуват с голямо тържество първия рожден ден на малката принцеса. Оказва се, че цялото семейство ще се събере в Лондон, защото рожденият ден на Лили ще се състои два дни след честването на платинената годишнина от управлението на Елизабет II. Плановете включват сутрешно чаено парти с принцеса Юджийн, Джак Брусбанк и техния син, както и обяд с кралицата в Уиндзор.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са уверени, че срещата с нейната правнучка ще бъде символичен подарък за самата Елизабет II. Освен това ще разсее напрежението, което принц Хари и Меган Маркъл създадоха след интервюто си с Опра Уинфри.

Никой обаче от най-близкия кръг на двора не вярва в тази семейна идилия „все едно нищо не се е случило“. Все пак принц Уилям все още не говори с принц Хари, а в отношенията между Кейт и Меган "има ледено и учтиво напрежение".

Основната драма около рождения ден е, че той съвпада със семейните планове на Уилям и Кейт. Те вече са планирали да се съберат, за да почетат паметта на принц Филип, чийто рожден ден беше на 10 юни. Но очакваната степен на внимание към бебе Лилибет и скандалната родителска двойка ще бъде на такова ниво, че цялото внимание ще бъде по-скоро върху пристигането им, отколкото около платинената годишнина и траура за съпруга на кралицата. И това определено не се харесва на херцозите на Кеймбридж.