Уил и Джейда Смит имат сериозни проблеми

Десетки хора подписват петиция за забрана на Уил Смит и Джей Пинкет Смит да дават интервюта.

Десетки хора подписват петиция за забрана на Уил Смит и Джей Пинкет Смит да дават интервюта.

►► Джейда Пинкет: "Не съм луда. Ето, вижте"

Защо разкритията на звездната двойка не радват феновете?

Общоприето е, че феновете винаги си пъхат носа в личните дела на звездите, а журналистите се опитват да разберат подробностите от личния им живот... Но, както се оказа, понякога и прекомерната искреност създава проблеми. И не - не са бурналистите, а самите звезди!

Доброволните разкрития на самите знаменитости предизвикват удивление и дори отхвърляне. По този повод на уебсайта на организацията Change.org миналата седмица се появява сериозна петиция, насочена към забрана на Уил Смит и Джейда Пинкет да дават интервюта. За няколко дни тя вече събра почти 15 000 подписа.

Петицията на Декстър Моралес е озаглавена „Бедният Уил Смит...“ и се отнася до интимна информация, която двойката е споделила със света през последните две години, включително описания на сексуални сцени, които хората са „принудени да четат против волята си“. „Не всичко трябва да е публично достояние... Чуваме ви, виждаме ви... моля, спрете! Научих повече за това семейство през последните 3 месеца, отколкото през последните 10 години за себе си“.