Играта на John Frieda - победители

Провери кои 5 щастливки печелят комплект за грижа за прическата от John Frieda.

John Frieda, един от лидерите в грижата за цвета на косата, ти дава супер възможност: участвай в играта с награди и спечели комплект за грижа за прическата.

5 печеливши

Мария Ивайлова Денчева

Стелияна Георгиева Василева

Йоана Светославова Стойчева

Силвия Николаева Которова

Никол Атанасова Маджарова

Всяка една от щастливките получава комплект шампоан и балсам на John Frieda, според цвета на косата си!

Играта

Познай коя е певицата на снимката:

а) Тейлър Суифт

б) Ариана Гранде

в) Селена Гомес

* Подсказваме – тя е известна с емблематичната си прическа, с която се появява както на концертите си, така и на червения килим.*


Условия за участие

Изпрати верния отговор на имейл  igra@cosmopolitan.bg, като посочиш трите си имена и телефон за обратна връзка. 

Период на играта - от 10 до 17 май (включително) 2017 година.

Всички познали верния отговор ще участват в томбола за наградите, като петима от тях ще спечелят комплект от шампоан и балсам Sheer Blond Hi-Impact (за блондинки) или Brilliant Brunette Visibly Deeper (за брюнетки), според цвета на косата си.


John Frieda Sheer Blond Hi-Impact – възстанови най-смелото си русо

Блондинките са отдадени на цвета си като никой друг и постоянно търсят начини да подобрят и запазят безупречния си нюанс русо. Този стремеж обаче може да се отрази зле на косата и налага да се спазва специално разработен и адаптиран режим, за да се поддържа върховата й форма.

John Frieda е един от лидерите в грижата за цвета. Със създаването на иновативни продукти, доставящи резултати, специално съобразени с нуждите на различните нюанси, марката си е спечелила ненадмината репутация сред почитателите на цвета с линията Sheer Blonde. Днес гордо ти - серията , решение за възстановяване на прекалено третираните руси коси. Линията възстановява и изглажда боядисаните коси, за да им придаде максимална жизненост и блясък и да запази възможно най-дълго усещането за наскоро боядисана коса.

Възстановяващият шампоан Sheer Blonde Hi-Impact

При него е използвана иновативна технология с полиоли, за да направи косата по-мека и гладка измиване след измиване. Уникалната технология за защита на цвета задържа студените тонове, предотвратява появата на медни нюанси и пази русия цвят свеж и автентичен.

Възстановяващият балсам Sheer Blonde Hi-Impact

Той възвръща способността на косата да отблъсква влага с цел цялостен здравословен блясък. Когато косата задържа влага, косъмът се издува и изглежда сух и с груба текстура. Балсамът запазва и хидратира, подобрявайки повърхността на косата и оттам способността й да отразява светлина.

Про съвет: Използвай продуктите заедно, за да постигнете по-подсилен и ярък нюанс още след първото измиване. Косата изглежда здрава и гладка, както преди боядисването.

John Frieda Briliiant Brunette Visibly Deeper - брюнетките се завръщат и са център на внимание

За тъмните и огнени брюнетки, които искат да добавят дълбочина, John Frieda с гордост представя линията Brilliant Brunette Visibly Deeper за разкошен, дързък и наситен цвят.

Шампоан Brilliant Brunette Visibly Deeper Colour Deepening Shampoo

Той създава постепенен, полуперманентен подсилен цвят, използвайки патентована технология на киселинен оцветител. Шампоанът нежно наслагва киселинния оцветител, състоящ се от виолетови, оранжеви и жълти тонове, за да постигне шоколадови нюанси за цялостен наситен и плътен цвят.

Балсам Brilliant Brunette Visibly Deeper Colour Deepening Conditioner

Той използва технология за изглаждане с глицерин, която създава гладка повърхност на косъма и подсилва отразения блясък. Тази технология прави всеки кичур по-мек и по-гладък, за да постигне феноменален, отразяващ светлината завършек.

Про съвет: Използвай заедно, за да постигнете цялостен богат и разкошен цвят с подсилени тонове само след няколко измивания.

З