Уау! Меган Фокс изглежда страхотно година след раждането

В дома на актрисата има табу за бонбони и тестени изделия

Меган Фокс рядко се появява по светски събития, а и папараците не успяват да я изловят толкова често, колкото им се иска. Но... Все пак в интернет се появиха актуални снимки на звездата – напорист репортер успя да я снима на излизане от фитнеса. И, както вече успяха да отбележат феновете й, тя напълно се е възстановила след поредното раждане.

Галерия: Лесни, вкусни и здравословни парти идеи

Виж всички снимки

През август миналата година красавицата стана майка за трети път – тя и Браян Грийн се радват на трети син – Джърни Ривър Грийн. Съпрузите, които си казаха „да“ през 2010 г., отглеждат също й 5-годишния Ноа Шанън Грийн и 3-годишния Бодхи Рансъм Грийн.

►►►Кои жени са като магнит за мъжете

Как й се получава след три раждания да изглежда като момиче? Ами, Фокс дори по време на бременността не преустанови тренировките, отдаваше предпочитанията си на здравословната храна, като залагаше най-вече на зелените зеленчуци.

Актрисата се придържа към натоварена програма, в която я включила йога, пилатес, кардио упражнения и силови тренировки.

„Също така тя обича да се разхожда с мъжа си на чист въздух“ – споделя приближен на двойката подробности от ежедневието на Меган. А тя пък разкри в едно свое неотдавнашно интервю, че от много отдавна не яде тестени изделия: „Отказах се напълно от хляба и изобщо от въглехидратите. Никакви крекери, кифлички, чипсове... Изобщо – нищо вредно не си позволявам. Най-лошото, което влиза в стомаха ми, е кафето, и то по веднъж на ден“ – разказва за режима си Фокс.

Децата й също са научени да се хранят здравословно – в дома на актрисата и манекенка никога не можеш да видиш бонбони, но пък винаги можеш да си хапнеш пресни плодове.

Е, прекален светец и Богу не е драг – с това е наясно и самата Фокс, която признава шепнешком, че понякога и тя си организира разтоварващи дни, в които си похапва на воля не точно полезни неща, но пък много вкусни и апетитни.