Тя успя! Криси Тейгън е бременна с третото си дете

Криси Тейгън и Джон Леджънд не се отказаха да вярват и ето, че двойката вече очаква бебе.

Моделът разказа за щастливото събитие в живота им в социалните мрежи: „През последните няколко години изпитвах доста смесени емоции, меко казано, но накрая радостта отново изпълни къщата и сърцата ни.“, написа трогателно Криси.


"1 милиард "изстрела" по-късно (в крака ми, както можете да видите!) чакаме още едно попълнение в семейството си... Всеки път си казвам: „Добре, ако е здравословно днес, ще споделя с хората“, но след това поемам въздух с облекчение, чувайки ударите на сърцето и решавам, че все още съм твърде плаха. Не мисля, че някога ще изляза от лекарския кабинет с повече вълнение и нерви, но засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам изпълнен с надежда и е невероятно. Добре, да, беше много трудно да пазя това толкова дълго добрите новини!"

Криси и Джон отдавна се опитват да имат още едно дете. Още през зимата моделът съобщи, че са готови да се подложат на процедурата по инвитро след случилото се със спонтанния аборт през 2020 г.

Галерия: Стилът на Криси Тейгън

Виж всички снимки

Криси и Джон са заедно вече повече от 15 години, но официално двойката сключи брак през 2013 г. Звездната двойка отглежда дъщеря си Луна и сина си Майлс. И двете деца са родени чрез инвитро оплождане.