Твоята любовна връзка с мъж зодия Везни

Може да ти изглежда несериозен, но просто е твърде голям мечтател.

Мъжът Везни

Рожден ден: 23 септември – 22 октомври

Елемент: Въздушен

Ключови думи: романтичен, интелектуалец, любезен, нерешителен

Любовен химн: „Kiss You” на One Direction

Известни мъже от зодия Везни: Зак Ефрон, Райън Рейнълдс, Хю Джакман, Снууп Дог

Най-добри зодиакални съвпадения:

Огненият Лъв е идеално съвпадение за мъжа Везни. Нашият герой е възхитен от артистичността на Лъвиците, а и двамата си падат по гушкането и публичната проява на романтика. По сходни причини, Овенът също се харесва на Везните. Да, те са противоположни знаци, но Овенът е уникален, енергичен и кардинален знак, точно като Везните. Никога не им е скучно, когато са заедно!

Основни черти

Мъжът от зодия Везни има вродено чувство на баланс и стремеж към хармония. Той е мотивиран пръв да започва разговори и инициира действия в социална среда, тъй като е кардинален знак. Той е отличен комуникатор и винаги знае перфектното нещо, което да каже във всяка една ситуация. При това го прави дипломатично и тактично. Ще те накара да се смееш и ще стане най-добър приятел на най-добрите ти приятелки. И определено е мъжът, който да срещнеш с родителите си – те моментално ще се влюбят в него.

Неговата управляваща планетата на любовта, удоволствието и романтичните връзки, Венера. Като представител на Везните, от него постоянно извират любовни мисли и той си умира да ги сподели с теб. Много е нежен, внимателен и гальовен, а като страхотно допълнение – любител на модата и изкуството. Обикновено се движи през живота с грациозността на пантера, но когато балансът му изневери – пада веднага. Ако го хванеш неподготвен, маниерите му стават непохватни, издавайки нервността му. Честно казано, той става много сладък в такива моменти.

На Везните им се носи славата, че са нерешителни и претеглят всяка опция, за да са сигурни, че искат да се обвържат. Понякога това изглежда объркващо, но произлиза от желанието му да намери решение. Той е човекът, който винаги открива по нещо добро, дори в най-лошата ситуация. Естественият му оптимизъм е една от чертите, които го превръщат в прекрасен партньор – постоянно споделя с теб окуражаващи съвети, остроумни шеги за разведряване на ситуацията или кратки фрази, с които да разтопи неловка ситуация.

Любов

Везни е зодия на взаимоотношенията. Затова той има безчет приятели, но не се притеснявай – той държи на теб и иска да правите всичко заедно, като партньори. Просто не е от тези мъже, които ще те оставят сама в петък вечер, за да гледа мач с братлетата. Да не говорим, че превръща всяка ваша среща във вълнуващо и романтично преживяване със своя чар и детски ентусиазъм. Той наистина ще те третира като равна (дори като по-добра от него) и е супер услужлив, най-вече в спалнята.

Не само че поставя нуждите ти преди своите, но винаги е отворен за нови пози и пикантни секс експерименти. Разнообразието е подправката на неговото съществуване, така че той ще иска да опита от нещо поне по веднъж.

Отрицателни черти

Забавният му, нагаждащ се характер понякога става дразнещ – дори можеш да го намериш за непоследователен. Мъжът Везни може да ти се стори повърхностен и отдалечен в ранната фаза от връзката ви – в един момент ще се държи като Ромео, на следващия ще изчезне за седмици. Изведнъж – бам! – той се връща, също толкова очарователен и се държи така, все едно нищо не се е случило. Неговото сърце и съзнание са отворени за нови предизвикателства, но когато започне да дебатира сама със себе си дали да се обвърже с теб или не, наистина ще успее да ти скъса нервите (и евентуално сърцето).

Близнаците имат репутация на най-двуличния знак в зодиака, но Везните са повече от способни да им отнемат титлата. Той променя тона и маниерите си постоянно, за да се хареса на хората около него. Способността му да води разнообразни разговори е огромно преимущество, но потенциално и най-лошата му черта: от устата му капе мед, когато говори на тълпата, но острият му език може да те прободе с отрова, когато се скарате. Евентуално той отново ще възвърне баланса си, за да се превърне в онзи сладък и мил мечок, когото познаваш. Но ти едва ли ще забравиш думите му.

Обобщение

Когато вече си в стабилна връзка с мъж Везни (което си е половината от битката, честно), истинското предизвикателство е да намалиш нуждата му да те удовлетворява и говори с часове. Плямпането му може да те изтощи, ако си от хората, които предпочитат тишината. Особено когато той дойде при теб със своя дилема, попита те за мнението ти, предизвика те да се съгласиш с неговото и очаква от теб да защитиш първоначалната си теза! Това е един лудешки танц, в който трябва да участваш – за теб може да е изморително, но за него е лесно и забавно. И така: участвай в разговорите, остави се да те къпе в романтика и бъди търпелива към нерешителността му. Това е рецептата за успех с мъжа Везни.