Твоята любовна връзка с мъж зодия Телец

Може и да е упорит, но винаги можеш да разчиташ на него.

Мъжът Телец

Рожден ден: 20 април – 20 май

Елемент: Земен

Ключови думи: Прагматичен, чувствен, романтичен

Любовен химн: „Drunk In Love” на Бионсе

Известни мъже от зодия Овен: Рами Малек, Травис Скот, Джордж Клуни, Робърт патинсън, Дейвид Бекъм

Най-добри зодиакални съвпадения:

Девата и Козирогът ще Телеца, защото е работлив и практичен. Необикновените му умения в спалнята са още един силен бонус в негова полза. И трите знака са земни, така че уважават физическите усещания и истинските прояви на любов.

Основни черти

Телецът е вторият знак от зодиака и земният му елемент го прави по-интровертен, затворен и упорит от другите знаци. Той също е голям реалист. Не обича да показва живота си пред хорските очи – не очаквай да те гушка и целува на публични места. Гледай от добрата страна – Телецът е много лоялен. Винаги ще бъде до теб и ще те подкрепя, изразявайки чувствата си с дела, а не с думи. Не си пада по изненадите, но компенсира с благонадеждност.

Този мъж минава през живота бавно и постепенно – няма да стигнеш далеч с него, освен ако той сериозно не те пожелае и не разбере, че ти също го желаеш толкова силно. Тъй като иска стабилна и пълноценна връзка, могат да минат месеци в писане на съобщения, преди той най-накрая да признае, че иска да бъдете заедно. Веднъж обвърже ли се, то ще е за дълго.

Любов

Тенденцията да мрази промените идва от управляващата го планета Венера, която отговаря за хармонията и единството. Ето защо не е чудно, че Телецът не се опитва да налага разбиранията си върху теб. Неговият деликатен, лежерен характер обяснява защо е толкова успокоително да си край него. Той не обича да разрушава вече установените норми във връзката ви, така че няма защо да се тревожиш от неочаквани изненади (както неприятни, така и приятни), когато си с този мъж.

Телецът обича да си угажда и очаквай да направи същото за теб

Комбинацията на земен знак, управляван от планетата на любовта и удоволствията означава, че него го е грижа не толкова за любовта, колкото за съвсем реалните усещания и начини за показване на чувствата. Той е управляван от сетивата си – той ще изглежда добре, ухае страхотно, говори спокойно. Освен всичко, има и много добър вкус.

Секс

Стане ли въпрос за физическата част от връзката, тук те очакват глезотии. Тъй като Телецът по природа е толкова чувствителен и се движи с бавно темпо, можеш да очакваш протяжна сексуална предигра. Сексът за него винаги е дълъг процес, но никога няма да ти е скучно или неудовлетворено. Тенденцията му да бъде акуратен означава, че залага на рутината – ще трябва да се примириш с почти идентичните му движения в леглото, но тъй като е безкрайно отдаден на процеса, няма как да му откажеш предвидимите, но зашеметяващи и гарантирани оргазми.

Негативни черти

Нека поговорим и за лошото. Тъй като Телецът е толкова пасивен и деликатен, вечно внимаващ да не наруши спокойствието на другите, връзката ви понякога може да ти се стори в застой. За него е достатъчно да се облегне назад и да те остави ти да въртиш волана в желаната от теб посока. Но това означава да съставяш по-голяма част от плановете, тоест – да вършиш голяма част от работата във взаимоотношенията ви. Ако зависеше от него, двамата щяхте да прекарвате всяка вечер в гледане на сериали и да си лягате в 22 ч.

Той разчита на стриктен график, с който ти също трябва да се съобразяваш

Легендарната му упоритост също представлява проблем. Девет пъти от 10, той ще дойде в избрания от теб ресторант, но в секундата, в която го изкараш и на сантиметър от зоната му на комфорт – олеле! Той ще ти се противопостави с цялата мощ по възможно най-объркващия пасивно-агресивен начин. Телецът трудно влиза в кавга, но понякога ще ти се иска да го прави, само за да изтръгнеш от него по-директно мнение.

Ако искаш да ти се получи с мъжа Телец, гледай да държиш нещата прости. Той копнее всичко около него да е подредено и улеснено. В случай, че вече си във връзка с него, не забравяй за това – графикът за него е приоритет и трябва винаги да си навреме. Той не е гъвкав, но ти също не трябва да бъдеш. Докато комуникацията ви е открита и ти му задаваш внимателни, обмислени въпроси, двамата ще сте на една страница и по-голяма част от неразбирателствата ще бъдат избегнати.

Обобщение

Твоят Телец е много придирчив и нямаше да бъде с теб, ако наистина, наистина не те харесваше. Можеш да се впуснеш във връзка с него и да му имаш пълно доверие. Той е простичък (в най-добрия смисъл на думата) мъж с простички нужди. Може и да не е най-спонтанния и няма да се впусне необмислено във всяка твоя идея или план, но, хей, поне е последователен!