Твоята любовна връзка с мъж зодия Стрелец

Едно е сигурно – никога няма да ти е скучно.

Мъжът Стрелец

Рожден ден: 22 ноември – 21 декември

Елемент: Огнен

Ключови думи: свободолюбив, оптимист, деен

Любовен химн: „Run Away With Me” на Carley Rae Jepsen

Известни мъже от зодия Стрелец: Брад Пит, Джей Зи, Джон Стюарт, Джейк Джиленхол

Най-добри зодиакални съвпадения:

Отговаряме бързо и лесно – друг Стрелец! И двамата сте абсолютно прями – избухвате бързо, но също толкова бързо угасвате, все едно нищо не се е случило. Друго чудесно съвпадение за Стрелеца е Водолея. И двамата имат уникална перспектива за заобикалящия ги свят, държат на своето, но също така обичат да обменят мисли и идеи един с друг.

Основни черти

Любовта винаги е приключение, що се отнася до Стрелеца. Той е креативен, експресивен и вечно в движение. Управлява го Юпитер, планетата на изобилието и увеличаването. Това се отразява в характера му – този мъж не признава граници и вечно търси новости, които да разширят хоризонта му. Постига го, като пътува и постоянно се запознава с нови хора. Представяй си го като модерна версия на Индиана Джоунс – добре образован, склонен към дивотии и бели. И тотално неустоим.

Мъжът Стрелец е най-вече неизлечим оптимист. Вижда всеки момент като възможност да научи нещо ново, да помогне на някого или да подобри уменията си. Целите, които си поставя са широкообхватни и амбициозни. Предизвикателствата за него не са спънка, а възможност за подобрение. Оптимизмът му наистина заслужава възхищение, което е добре за теб – той те гледа през очилата на идеализма. Той вижда най-доброто в хората и се свързва само с тези, в които намира потенциал. В много отношения, той е като личен треньор. Понякога ще изисква твърде много от теб, но в крайна сметка не иска да те мъчи, а да те накара да се превърнеш в най-добрата своя версия.

Любов

Точно както съзвездието си – Кентавър – Стрелецът е във вечно движение! Ще те мотивира да тренирате заедно и ще предпочете дългите разходки, пред безцелното висене по барове. Той мрази скуката и в редките случаи, когато двамата нямате планове, веднага ще изскочи с вълнуваща идея за прекарване на свободното време. Никакви вечери в ресторант или ходене на кино – ще поиска да отидете на поход или на урок по рисуване заедно. Всяка дейност, която стимулира мозъка е шанс за него да научи нещо ново.

Нека сме наясно – с мъжа Стрелец получаваш това, което виждаш. Той не е добър в пазенето на тайни. Изскочи ли нещо в съзнанието му, веднага се озовава и на върха на езика му. Интересно е как планетата Юпитер му влияе – както казахме, тя символизира растежа и разширяването – в превод, това означава, че той иска връзката ви непрекъснато да се развива и върви напред. Другите зодиакални знаци може и да имат пасивно-агресивни наклонности, но със Стрелеца може да си сигурна: думите му са 100% верни.

Отрицателни черти

Визитната картичка на мъжа Стрелец

Искреността на думите му може да те нарани като с нож. Особено ако те карат да се чувстваш като прилепена към него, само защото имаш елементарни изисквания към връзката ви. В крайна сметка, на Стрелеца му се носи славата, че не може да се обвързва. Трябва му доста убеждаване, преди дори да се замисли да завърже взаимоотношения с дадена жена. Единственото, което иска е свободата да опита от всичко (в замяна, той ти дава същата автономност). Но той също така има нужда непрекъснато открива нови неща в теб. Ако не е заинтригуван от личността ти или не смогваш със забързания му ритъм, време е да кажеш „сбогом“.

Планетата Юпитер му „дарява“ и още едно неприятно (в някои случаи) качество – липса на чувство за мярка. Леко подхлъзване от твоя страна може да доведе до огромна кавга. Точно в спора ще станеш свидетел на шумната му емоционалност. Стрелецът дотолкова се отъждествява с вярванията и разбиранията си, че дори миниатюрно неразбирателство му се струва като атака към личността му. Най-добрата стратегия да се справиш с тази лудост? Не му обръщай внимание. Не се притеснявай за малките заяждания, завърти очи и продължи напред. Той няма и да си спомня след пет минути, така че ти трябва да направиш същото. Неговият знак избухва най-бързо, но също моментално забравя и прощава.

Обобщение

Повтаряме: най-лесният начин да накараш нещата между вас да проработят, е да дадеш на Стрелеца пространство. Той е огнен знак и се ужасява от възможността някой да потуши ентусиазма му. Ако си падаш по гледането на сериали и лежането на дивана, този мъж може би не е за теб. Той се нуждае от свобода във всичко, което прави, включително графика му – не очаквай срещите и плановете да бъдат строго фиксирани. Оценявай неговия „подвижен“ лайфстайл, в който всяка среща е изненада и всеки момент – приключение.