Твоята любовна връзка с мъж зодия Скорпион

Неговата любов винаги е дълбока.

Мъжът Скорпион

Рожден ден: 23 октомври – 21 ноември

Елемент: Воден

Ключови думи: страстен, емоционален, потаен, сексуален

Любовен химн: „Without Me” на Halsey

Известни мъже от зодия Скорпион: Леонардо ди Каприо, Джими Кимъл, Франк Оушън, Адам Драйвър

Най-добри зодиакални съвпадения:

Най-подходящата жена за мъжа Скорпион е друг воден знак – Рак. Между двамата съществува взаимна съвместимост, защото си вярват безкрайно и са способни на дълбока връзка на интимно ниво. Девата също е добър партньор. Няма друга зодия, която да е така отдадена във връзката, колкото Девата, а Скорпионът цени това.

Основни черти

Скорпионът е изтъкан от парадокси. От една страна, той е лоялен и отдаден, но от друга – променлив и изпълнен с огнена страст. Една от управляващите го планети е Плутон (олицетворява промените и трансформациите), а другата Марс (на енергията и действието). Резултатът – мистериозна фигура, която е притихнал вулкан, готов да изригне във всеки един момент. Ще забележиш, че мъжът Скорпион действа на принципа „всичко или нищо“ - спусне ли стените на личното си пространство, подслони ли те под крилото си – тогава той е напълно завладян от теб!

Под повърхността му на уравновесен човек се крият безброй емоции и копнежи. Не обръщай колко студен ти изглежда на повърхността. Няма тема, която да е табу за него. Винаги ще даде много задълбочен и премислен коментар, защото е много зрял – както емоционално, така и психически. Опознаването на Скорпиона е приключение само по себе си. При него няма такива простички неща като целувка и прегръдка – за него това е обгръщане и сливане. С него не излизаш просто на среща – впускаш се в приключение, след което ще ти останат ярки спомени.

Любов

Мъжът Скорпион си пада по дългите връзки. Тъй като се притеснява околните да започнат да го съдят за мрачните мисли, които се мотаят из главата му, той е несигурен и не допуска хора лесно до себе си. При първите ви няколко срещи, той ще те подложи на редица психологически тестове, дори без да разбереш. Но веднъж влезеш ли му под кожата, там ще останеш (не искахме да прозвучи толкова зловещо). Той ще стане твой единствено и само когато е сигурен, че е опознал твоето истинско „аз“. И щом повярва, че му вярваш и приемаш неговата истинска същност. Както споменахме, една от управляващите го планети е Марс, иначе казано Богът на войната – очаквай от него да те защитава от околните опасности с всички сили. Рядкост е да намериш партньор, който е толкова отаден, свиреп, страстен и лоялен, колкото е влюбеният Скорпион.

Мъжът Скорпион обича да си угажда – с храната, любовта, секса... всички видове удоволствия, наистина. Но физическата страна на връзката ви не може и да се сравнява с психологическата. Той желае връзката ви да стане толкова силна, че чак да се слее и с двама ви. Дори нещата между вас да не проработят, повярвай ни – никога няма да забравиш бившия си мъж зодия Скорпион! Той обича с цялото си сърце и взаимоотношенията ви са способни да променят живота ти. Все пак Скорпионът е зодиакалният знак на трансформациите.

Отрицателни черти

Цялата тази мистериозност, загриженост и склонност към мрачни размисли в един момент омръзва. Дори да ходите от години, пак ще го хващаш, че се опитва да прави психоанализ на действията и думите ти от време на време. А случи ли се да се скарате, той щипе и се защитава като истински скорпион (за щастие, рядко се стига до такива моменти). Неговият характер е такъв, че трудно и бавно предприема действие. Той е лоялен и отдаден на теб и нямаше да сте заедно, ако не беше 100% сигурен, че и ти изпитваш същото.

Думата „плутократ“ се отнася до човек, който е много властен и богат. Управляващата Скорпиона планета Плутон олицетворява и двете определения. Но от там произлизат и две от най-лошите му черти – ревност и желание за контрол. За твое щастие, Скорпионът уважава личните граници, така че ако поставиш такива, той ще ги спазва. Налагането на власт и контрол върху околните е проблем, с който всички представители на зодията се налага да се справят. Установи граници и всичко ще е наред.

Обобщение

За да установиш истинска връзка със Скорпиона, трябва да се отвориш пред него. Той „намирисва“ фалшивото от километри разстояние – ако не си честна и истинска с него, интересът му към теб бързо ще угасне. Той иска да е с жена, която ще отдели време да го опознае. Ако трябва да използваме сравнението от филма „Шрек“, Скорпионът е като глава лук – пласт, след пласт, след пласт – изненадите при него са безкрайни. Своята същност той ще разкрие само на призваните, които истински го разбират. На този знак му се носи слава, че е твърде емоционален и драматичен, но знаеш ли какво – любовта, която получаваш за сметка на това не може да се сравни с никоя друга. Твоят мъж Скорпион е просто незабравим!