Твоята любовна връзка с мъж зодия Рак

Няма да скучаеш с него, но той може да скучае с теб.

Мъжът Рак

Рожден ден: 22 юни – 22 юли

Елемент: Воден

Ключови думи: Емоционален, грижовен, сантиментален

Любовен химн: „The Shallow” на Лейди Гага и Брадли Купър

Известни мъже от зодия Рак: Даниел Радклийф, Том Ханкс, Джейдън Смит, Вин Дизел

Най-добри зодиакални съвпадения:

Стане ли въпрос за идеалната партньорка на този зодиакален знак, това категорично е Скорпионът. Двата водни знака имат ненадмината емоционална съвместимост, както и сходни ценности относно сигурността, доверието и отдадеността. Телецът е друго перфектно съвпадение за мъжа Рак. И двамата са лоялни, обичат комфорта и уюта.

Основни черти

Първият воден знак в зодиака е интуитивен и чувствителен, мотивиран да създава дълготрайни емоционални връзки. Първоначално, този срамежлив зодиакален знак дори не може да те погледне в очите, без да се изчерви. Има склонност да премисля действията си, но ако направи първата стъпка, той ще ти остане верен до края. Ракът е невероятно грижовен, отдаден и закрилящ любимите си хора – ще направи всичко по силите си, за да се чувстваш комфортно и в безопасност с него.

Твоето момче зодия Рак обожава да се гушка. Управляван е от Луната, планетата, която в света на астрологията представлява чувствата и вътрешното „аз“ на индивида. Съответно, той е романтичен, деликатен, истинско плюшено мече. Ако предпочиташ да прекарваш вечерите си в гледане на сериали, легнала в скута на гаджето си, оглеждай се за Рак! Той обича да си стои вкъщи, вместо да излиза и социализира. Точно като раците, той иска да живее в черупката си и да носи дома със себе си, където и да отиде. Друга прилика му прилика с ракообразните – бавните (но не мудни!) движения. Взаимоотношенията с него протичат постепенно, без резки завои и изненади.

Любов

Тъй като е воден знак, Ракът има излишък от емоции, но трябва да се чувства комфортно с теб, за да ги ти сподели. Доверието и отдадеността са много важни ценности за него, откъдето и произтича постоянната му нужда от открита комуникация и вдъхване на доверие. Да, той е чудесен слушател и много възприемчив, но му е трудно открито да споделя чувствата си. Без окуражаване от твоя страна, Ракът ще ги държи затворени в бутилка. Поканиш ли го да сподели обаче, той ще ти разкрие богатата си палитра от емоции, усещания и разсъждения.

Ракът търси връзка, която го кара да се чувства като у дома си и в безопасност. Случайните забежки не са му по вкуса, защото знае – след физически контакт с жена, влюбването не закъснява. Като цяло, ще ти е трудно да стигнеш до спалнята с него – за него е задължително да му е комфортно с теб. В сексуално отношение, той преди всичко е романтик. Сексът е бавен и включва много интимна комуникация, точно както е и в самата ви връзка.

Негативни черти

Излишъкът от емоции играе лоша шега на Рака, когато той не е в настроение. Неговите чувствителност и нужда от сигурност понякога изтощават. Колкото и голям бонус да е склонността му да се отдава докрай, тя много бързо може да се превърне в досадна прилепчивост. В един момент ще се окаже, че нямаш възможност да правиш нищо сама. Ако случайно му се оплачеш, той ще реши, че вече не го харесваш. Изводът: оглеждай се за мъж зодия рак, който има хобита и интереси извън връзката ви (добро правило за представителите на всички зодии).

Друга лоша характеристика – понякога той става много пасивен и тих. Склонен е да съгласява за почти всичко с теб, но ще се отдръпне кротко в ъгъла, ако се чувства пренебрегнат. Дори няма да го обсъжда с теб, макар да е твърде вероятно тези му чувства да са обект на лошото му настроение в даден момент. Вместо да предизвика диалог, той ще влезе още по-навътре в черупката си и при неуспех от твоя страна да го извадиш, дори може да покаже щипците си.

Обобщение

Това е мъж, изградил много стени около себе си и няма да ги свали, докато не е 100% сигурен, че си жената за него. Когато е готов да преминете на следващото ниво от връзката ви, Ракът ще го направи. Но не мисли, че ще успееш да го извадиш от зоната му на комфорт преди това. Ако вече сте заедно, очаквай да ти даде сърцето си на тепсия – внимавай да не му го счупиш! Много важно: не му се подигравай за черти от характера му, за които той самият се критикува. Той те обича и със сигурност ще ти прости, но никога няма да забрави! Но ако търсиш момче, с което да се гушкаш и да мечтаеш за общо бъдеще заедно, той е твоят омар... така де, Рак.