Твоята любовна връзка с мъж зодия Близнаци

Няма да скучаеш с него, но той може да скучае с теб.

Мъжът Близнаци

Рожден ден: 21 май – 20 юни

Елемент: Въздушен

Ключови думи: Остроумен, комуникативен, непостоянен

Любовен химн: „Hands to Myself” на Селена Гомес

Известни мъже от зодия Близнаци: Крис Прат, Лени Кравиц, Кендрик Ламар, Питър Динклидж, Кание Уест

 

Най-добри зодиакални съвпадения:

Скорпионът е идеален за мъжа Близнаци. Дълбочината на характера на жената Скорпион поддържа интереса на любопитния Близнак. Водолеят е друго добро съвпадение, по сходни причини – въздушният знак има уникален и сложен характер, който държи Близнака в напрежение и го кара да се връща отново и отново.

Основни черти

Разговорчив, екстреовертен, винаги в движение. Нуждае се от непрекъсната интелектуална стимулация. За него няма понятие като „непознати“ - всеки човек, който срещне е поредният нов приятел. Не е от най-романтичните представители на зодиака, но никога няма да скучаеш около него. Може да се каже, че донякъде си е самодостатъчен, заради своите многобройни интереси и черти от характера, които го забавляват, дори когато е сам. Очаквай да увеличиш групата си от приятели поне три пъти, докато се срещаш с „въздушната“ му персона. Където и да отиде, той все се сблъсква със стари съученици и познайници, колеги и бизнес партньори. Веднага ще започне разговор, в който ще те окуражи и ти да се включиш. Дори най-резервираният човек може да научи един-два трика от комуникативния Близнак.

Любов

Той обича да се учи и изисква постоянна стимулация на мозъчните гънки, за да поддържа интереса си към нещо или някого. Заедно ще водите невероятно любопитни разговори, които ще те накарат да загубиш представа за времето. Това е нож с две остриета – Близнакът ще очаква ти също да го забавляваш – иска да знае какво си мислиш постоянно, това поддържа интереса му към теб буден. Мъжът от тази зодия също така е забавен шегаджия, което се дължи на управляващата го планета Меркурий (още познат и като римския бог на красноречието и хитростта. Младежкият му характер привлича със своята очарователност и можем да ти гарантираме, че с него никога няма да скучаеш, включително в спалнята. Причината е, че Близнакът винаги е отворен за нови експерименти.

С Близнака забавленията не спират

Тъй като е въздушен знак, той има ясно изразени чувства – даже толкова многобройни, че ще стигнат и за двама ви – като предпочита да ги изказва на глас и анализира. Той е бърз и импулсивен във всичките си действия, включително в думите си – ще ги избълва моментално без ни най-малко да очакваш. Макар да му се носи репутация, че е двуличен, това е погрешно схващане. Получаваш това, което виждаш (дори от време на време да ти се струва непоследователно или нелогично). Той е директен и не играе емоционални игрички, просто настроенията му често се сменяш и ти трябва да се справяш с тях.

Негативни черти

Колкото и вълнуващо е да имаш връзка с Близнак, това идва на определена цена. Ако не можеш да удовлетвориш постоянната му нужда от забавления, ще трябва да си кажете „чао“. Той ще се обади на някой от стотиците си приятели и ще направи каквото си е наумил с тях. Между впрочем, той има тенденцията да избира приятелите, пред любовта. Дори мъжът Близнаци да се съобразява с теб сега, има шанс като по-млад да не се държал така с жените, а да предпочитал да излиза с приятелите си.

Близнакът винаги ще си намери занимание, ако ти нямаш желание да прекараш време с него

Нека погледнем и голямата картинка – непостоянството му започва да създава сериозни проблеми в един момент. Да, забавно е винаги да те изненадва с новите си идеи, но няма да е лошо да имаш малко повече последователности и стабилност. Това може да създаде напрежение във взаимоотношенията ви, най-вече защото имаш постоянното усещане, че трябва да разгадаваш характера му, като междувременно поддържаш интереса му към теб на ниво. Отегчи ли се, той ще захване нова връзка и дори няма да се обърне назад.

Обобщение

За да проработи връзката ви, ти трябва да си добър слушател и достатъчно любознателна, за да му отговаряш бързо и умно. Би било добре и да се нуждаеш от лично пространство толкова и свобода, колкото и той. Не се притеснявай, когато сте двамата, той ще ти обърне цялото внимание на света. Няма да те залее с лигави любовни обяснения, но ще те накара да се разсмееш след тежък ден. Понякога това е по-полезно, отколкото да имаш рамо, на което да поплачеш. Позволи на детето вътре в теб да излезе навън и да си поиграе – само така връзката ти с Близнака ще се превърне в песен.